Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Dinamo 3-2! Contra:’’Cineva nu a vrut să câștigăm”

FCSB – Dinamo 3-2! Contra:’’Cineva nu a vrut să câștigăm”

fcsb, Dinamo, Cosmin Contra, Mihai Stoica

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo a avut de toate. Multe goluri, eliminări și penalty-uri. Meciul a fost unul spectaculos dar cu destule greșeli de arbitraj. La final, Cosmin Contra a avut un mesaj pentru Mihai Stoica.

”E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani.”, a postat MM la pauză.

Antrenorul câinilor l-a taxat pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, după meci. De asemenea Contra a declarat că echipa sa ar fi trebuit să câștige derby-ul.

”Nu face niciun bine fotbalului românesc. Știm foarte bine că lui Mihai Stoica îi place să provoace. Toată viața a făcut lucrul acesta. Lumea îl cunoaște pe Mihai Stoica și nu are rost să vorbim de un personaj care nu face niciun bine fotbalului românesc. Aș prefera să nu vorbesc de asemenea personaje și să vorbesc de clubul Dinamo, de jucătorii mei, care au dat totul pe teren, au meritat să câștige și n-am câștigat că nu a vrut cineva”, a spus Cosmin Contra.

Spectacol în derby

Tănase, a deschis scorul. Iulian Cristea a înscris apoi pentru 2-0. Dinamoviștii au primit penalty în minutul 25, transformat de Borja Valle. A urmat o nouă reușită a lui Iulian Cristea, care a marcat însă în poarta greșită. La pauză a fost 2-2. Când mai erau 15 minute din meci, FCSB a primit o lovitură de pedeapsă, după o fază destul de controversată. Tănase a transformat. După un minut, elevii lui Cosmin Contra au rămas în 10 oameni. Ultima dată când un meci dintre cele două echipe s-a terminat cu acest scor a fost în 2012. Este a treia oară consecutiv când FCSB câștigă în fața rivalei. După meci mai mulți specialiști au declarat că prestația centralului Radu Petrescu a fost catastrofală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: