Redactia.ro
Home » Sport » Contra și-a făcut praf jucătorii! Dinamo învinsă de Chindia

Contra și-a făcut praf jucătorii! Dinamo învinsă de Chindia

Cosmin Contra, Dinamo, Chindia

Cosmin Contra a pierdut primul meci disputat în Liga 1. Dinamo a fost învinsă scor 1-0 de Chindia. „Nu o să mai accept lipsa de atitudine”, a declarat Cosmin Contra, după meci.

Cosmin Contra a anunțat schimbări la echipă, dar nu a reușit să facă mare lucru pentru primul meci pe banca “câinilor”.

”Am spus că mă voi întoarce la Dinamo numai cu un proiect foarte solid. Asta implică schimbare multor lucruri, în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi este locul. Primul obiectiv este intrarea în play-off”, a declarat Cosmin Contra la revenirea în Ștefan cel Mare.

Aseară, Chindia Târgoviște a învins-o 1-0 pe Dinamo, singurul gol fiind marcat de Daniel Florea. Înaintea partidei dâmbovițenii au descoperit în cadrul clubului 7 persoane infectate cu COVID-19. Printre acestea se află și antrenorul Emil Săndoi.
După înfrângerea suferită în fața celor de la Chindia, Cosmin Contra s-a enervat cumplit.

„Nu mă așteptam să jucăm așa slab. Băieții au lucrat bine la antrenamente, nimic nu prevedea ca jocul să fie așa de slab. Știam că am mult de muncă, știam că avem nevoie de multe schimbări.Nu o să mai accept lipsa de atitudine”, a declarat Contra, după meci.

Se anunță schimbări la echipă

Cosmin Contra a anunțat deja că mai mulți fotbaliști își vor face bagajele și vor pleca în curând. Chiar înaintea meciului de luni seara, antrenorul a anunțat sosirea spaniolului Isma Lopez și a unui fundaș, Jordi Calavera.

“Sigur vor dispărea mulți din jucători, Dinamo vine după doi-trei ani care s-a zbătut în anonimat. Vom aduce jucătorii care pot face din Dinamo o echipă puternică. Avem nevoie de jucători valoroși, care să schimbe fața echipei. Azi am făcut un meci foarte, foarte slab. În aceste zile vor veni mai mulți jucători care să dea o altă față echipei. Mă așteptam la mai mult de la jucătorii de atac, de la Sorescu, de la Fabbrini”, a declarat Cosmin Contra, după eșecul lui Dinamo în fața celor de la Chindia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: