Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Mulțescu nu mai e antrenorul lui Dinamo! Contra a ajuns la București

Gigi Mulțescu nu mai e antrenorul lui Dinamo! Contra a ajuns la București

Gigi Multescu, Cosmin Contra, Dinamo,

Gigi Mulțescu nu mai ocupă funcția de antrenor al echipei Dinamo. Contractul său a fost reziliat în această dimineață. „SMURD” nu va pleca însă din Ștefan cel Mare.

Șefii clubului i-au propus lui Gigi Mulțescu o altă funcție în cadrul clubului, dar antrenorul nu a dat încă un răspuns. „SMURD” a preluat echipa pe 14 iulie, iar misiunea sa a fost salvarea de la retrogradare.

„Dinamo București și Gheorghe Mulțescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare. Gheorghe Mulțescu va ocupa o nouă funcție în cadrul clubului. Poziția urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviștilor…Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucători confirmați pozitiv. la testările pentru diagnosticarea Covid-19, cu două săptămâni de izolare la domiciliu. Gheorghe Mulțescu a reușit să salveze echipa noastră carantinată. Să aibă rezultate cu care alți antrenori dinamoviști nu se pot lăuda în condiții normale ale fotbalului. În numele tuturor dinamoviștilor, nu putem decât să-i mulțumim domnului Gheorghe Mulțescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo”, este o parte din comunicatul clubului.

Cosmin Contra a ajuns la București

Cosmin Contra a ajuns la București în această dimineață, însoțit de preparatorul fizic Javi Reyes, și cel mai probabil va semna contractul astăzi. Secundul lui Cosmin Contra va fi Jerry Gane. De asemenea spaniolii i-au promis fostului selecționer că îi vor aduce și întăriri la echipă.
Contra a mai antrenat-o pe Dinamo în 2017. Nu a stat mult pentru că a acceptat funcția de selecționer al naționalei României. Cu Cosmin Contra pe bancă, dinamoviștii au înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri. În acel sezon, „câinii” au terminat pe locul 3 și au câștigat Cupa Ligii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: