Redactia.ro
Home » Sport » Ce condiții pune Cosmin Contra pentru a reveni la Dinamo

Ce condiții pune Cosmin Contra pentru a reveni la Dinamo

Cosmin Contra, Dinamo

Spaniolii încearcă de câteva zile să-l convingă pe Cosmin Contra să revină în Ștefan cel Mare. Antrenorul nu se lasă însă cu una cu două.

Fostul selecționer al României se află în aceste zile la Final 8 din Champions League. Așa că noul șef de la Dinamo, Pablo Cortacero a mers la Lisabona pentru a discuta cu Cosmin Contra. Antrenorul a cerut contractul, apoi l-a dat avocaților săi. După ce aceștia îl vor studia, antrenorul pare dispus să revină în România și să o preia pe Dinamo. Potrivit GSP.ro, fostul internațional ar fi cerut o clauză de reziliere de 60.000 de euro și un bonus de peste 100.000 de euro pentru câștigarea titlului. În acest moment pe banca tehnică stă Gigi Mulțescu. Acesta și-a reînoit contractul în urmă cu câteva zile. Chiar dacă Cosmin Contra va prelua echipa, acesta va ramane la Dinamo. Cel mai probabil va avea o funcție în departamentul de scouting al clubului.

Contra a mai antrenat-o pe Dinamo în 2017

În iarna lui 2017, Contra a preluat-o pe Dinamo, după ce și-a reziliat contractul cu Getafe. În acel an, câinii au terminat sezonul pe locul 3 și au luat și Cupa Ligii. Nu a stat însă foarte mult, pentru că în septembrie 2017 a devenit antrenorul naționalei de fotbal a României, de unde a plecat în 2019. Contra și-a început cariera în antrenorat în 2010, la Timișoara. A condus echipa timp de 11 etape, apoi a fost demis după un conflict cu patronul bănățenilor. Nu pierduse niciun meci în campionat, lăsând echipa pe locul doi. După un sezon petrecut în Spania, ca tehnician la Fuenlabrada, a revenit în Liga I, la Petrolul Ploiești. Echipa a terminat sezonul pe locul 3, s-a calificat în Europa League și a câștigat Cupa României. În 2014, Contra și-a reziliat contractul cu ploieștenii și a semnat pe doi ani cu Getafe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: