Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo este la pământ! Contra nu știe ce să facă

Dinamo este la pământ! Contra nu știe ce să facă

Dinamo, Cosmin Contra,

Dinamo a pierdut al 4-lea meci la rând, iar câinii sunt la pământ. Sepsi a câștigat cu 2-0 și a ajuns la 4 victorii consecutive.

”Nu avem explicație pentru momentul actual. Nu ne-a ieșit nimic din ce ne-a transmis Mister. Dacă aveam măcar jumătate din dăruirea lui, am fi reușit să scoatem mult mai mult. Nu avem nicio scuză, mi-e greu să vorbesc în astfel de momente”, a spus Deian Soprescu.

Sepsi a controlat fără probleme tot meciul. Achahbar a deschis scorul pentru Sepsi în minutul 29, în timp ce Istvan Fulop a stabilit scorul final în repriza a doua.

Cosmin Contra nu are soluții

Deși a transferat pe bandă rulantă, Dinamo a avut o prestație lamentabilă în meciul cu Sepsi. Echipa din Ștefan cel Mare e pe locul 14, cu doar 5 puncte din 8 etape, iar antrenorul Cosmin Contra nu știe ce să mai facă.

”Vreau să-mi cer scuze tuturor fanilor dinamoviști. Mie unul mi-e rușine că port sigla asta, că sunt antrenorul echipei. E inexplicabil ce s-a întâmplat, nu m-am așteptat să arătăm așa în seara asta. Felicitări pentru Sepsi. E fără cuvinte. Nu am nimic pozitiv de remarcat la jocul de astă-seară. Am fost o rușine de echipă, nu pot să explic evoluția asta.
N-ar trebui să fie probleme cu adaptarea jucătorilor străini. Am lucrat bine la antrenamente, atât fizic, cât și tactic. Arătăm mult mai rău decât ar fi trebuit. Sincer, nu-mi găsesc cuvintele. Vreau să-mi cer scuze încă o dată pentru imaginea pe care am arătat-o. E meciul în care am arătat cel mai rău. Nu am avut nicio șansă, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Intensitate, dueluri, joc. N-am avut personalitate, ne-a fost frică.
Să nu faci o preluare cu om lângă tine, să pierzi atâtea mingi în terenul tău, să nu câștigi un duel. Pentru mine e un mare semnal de alarmă“, a spus antrenorul supărat la finalul partidei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: