Redactia.ro
Home » Sport » De la Manchester City la Dinamo! Cea mai tare mutare!

De la Manchester City la Dinamo! Cea mai tare mutare!

Dinamo, Manchester City, Aleix Garcia Serra

Jucătorul care a lăsat Manchester City pentru Dinamo, Aleix Garcia a ajuns la București. Serra a semnat contractul valabil pe un sezon cu echipa din Ștefan cel Mare.

Spaniolul în vârstă de 23 de ani a îmbrăcat deja tricoul câinilor, după ce a semnat astăzi contractul. Spaniolul are o înțelegere pentru un sezon. Aleix Garcia Serra a efectuat deja vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS). Apoi a mers direct la Săftica pentru a se alătura lotului condus de Cosmin Contra. 75 este numărul pe care îl va purta Aleix Garcia Serrano cel puțin un sezon la Dinamo București. Spaniolul a devenit astfel cel mai valoros jucator din lotul lui Dinamo (3.2 miloane de euro), fiind urmat de Paul Anton (1 milion de euro).

„Manchester City și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al mijlocașului. spaniol Aleix Garcia Serrano (23 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare. Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23. Manchester City și apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) și Mouscron (Belgia)”, se anunță pe pagina de facebook a clubului.

Cine este Aleix Garcia Serra

Tânărul mijlocaș și-a început cariera la Villarreal II și a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona și Mouscron.
Între 2017 și 2019, Garcia a fost împrumutat la Girona, în Catalonia. În ultimul sezon, spaniolul a fost împrumutat la Mouscron, unde a jucat de 25 de partide. A marcat cinci goluri și a reușit trei assist-uri pentru clubul belgian. Pentru Manchester City, fotbalistul a evoluat în 9 partide. 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A reușit să marcheze chiar și un gol pentru echipa antrenată de Pep Guardiola.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: