Redactia.ro
Home » Monden » Totul despre divorțul Simonei Halep. Ce a dus la separarea de soțul ei, Toni Iuruc

Totul despre divorțul Simonei Halep. Ce a dus la separarea de soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc. Iată detaliile care au dus la separare celor doi!

Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep șochează! Sportiva și soțul ei, Toni Iuruc au decis să-și separe drumurile. Cei doi divorțează la mai puțin de un an de când au decis să-și unească destinele, potrivit SpyNews.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord, iar separarea va avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează sursa citată. Drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

Simona Halep, relație specială cu antrenorul său

Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep în urmă cu câteva luni. Cei doi au o relație specială și extrem de productivă.

„M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă. Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep la conferința de presă despre noul ei antrenor, relatează evz.ro.

Patrick Mouratoglou susține că o iubește pe Simona Halep

Patrick Mouratoglou a susținut într-un interviu pentru „Be In Sport” că o iubește pe sportiva pe care o reprezintă, Simona Halep:

„Eu și cu ea ne bucurăm mult de ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine. Să fim pe teren, să ne trezim dimineața să lucrăm e o plăcere pentru amândoi. Așa cum spune Mike Tyson, niciun boxer nu e mai periculos decât unul fericit. Aici avem o jucătoare de tenis fericită”,a spus Patrick Mouratoglou pentru Be In Sport, conform tennismajors.com.

Mai mult decât atât, acesta ar fi motivul pentru care Simona Halep joacă atât de bine. Mouratoglu îi apreciază Simonei Halep personalitatea incredibilă:

„Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult”, a mai completat Patrick Mouratoglou, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: