Redactia.ro
Home » Știri » Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit fără suflare în sacul de dormit

Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit fără suflare în sacul de dormit

Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit fără suflare în sacul de dormit

Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș! Un bărbat a fost găsit fără suflare în sacul de dormit. Iată detaliile!

Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș

Tragedia a lovit din nou munții Făgăraș! Salvamontiștii din Sibiu au fost chemați să intervină pentru a recupera trupul neînsuflețit al unui bărbat găsit în sacul său de dormit în zona vârfului Puha. Echipa de salvare a avut parte de o misiune dificilă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, însă și-a dus sarcina până la capăt cu profesionalism și dedicare.

Un bărbat a fost găsit fără suflare în sacul de dormit

În dimineața zilei de luni, un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a transporta salvamontiștii în apropierea victimei. Din păcate, plafonul de nori a împiedicat aterizarea elicopterului în apropierea locului în care se afla trupul neînsuflețit. Cu toate acestea, echipa de salvare nu s-a descurajat și a aterizat la aproximativ 15 minute distanță de locul incidentului.

Cu determinare și experiență, salvamontiștii s-au deplasat la locul incidentului și au recuperat trupul bărbatului. Având în vedere condițiile meteo, trupul a fost transportat într-o zonă sub plafonul de nori, unde s-a efectuat procedura de troliere. Un salvamontist priceput a fost alături de echipa de intervenție, asigurând că totul se desfășoară în siguranță.

Bărbatul decedat avea doar 48 de ani și provenea din Sibiu. Motivele care au condus la tragedie sunt încă necunoscute, iar autoritățile demarează o anchetă pentru a stabili cauzele decesului și circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Această tragedie aduce din nou în prim-plan riscurile și provocările la care se expun atât salvamontiștii, cât și iubitorii de munte. Munții Făgăraș sunt frumoși și impresionanți, dar și deosebit de periculoși. Vremea capricioasă și terenul dificil pot crea situații imprevizibile și periculoase.

„Intervenție a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Sibiu pentru recuperarea unei persoane gasita decedata in zona vf . Puha din masivul Făgăraș.
În cursul dimineții elicopterul SMURD a încercat inserarea salvamontistilor langa victima, dar, din cauza plafonului de nori, aceștia au putut fi troliati la aproximativ 15 minute de persoana decedata.
Salvamontiștii au ajuns la locul unde se afla victima , au recuperat-o și au realizat transportul acesteia pana într-o zonă sub plafonul de nori de unde s-a efectuat trolierea persoanei decedata alături de un salvamontist.
Victima era un bărbat de 48 de ani din Sibiu”, a anunțat echipa de Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook – Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: