Redactia.ro
Home » Știri » Tragedia de la Caracal. Familia Luizei a fost testată cu detectorul de minciuni

Tragedia de la Caracal. Familia Luizei a fost testată cu detectorul de minciuni

Tragedia de la Caracal. Familia Luizei a fost testată cu detectorul de minciuni

Tragedia de la Caracal. Familia Luizei a fost testată cu detectorul de minciuni. Rudele fetei de 18 ani care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, sunt revoltate. Și acuză nereguli în modul în care s-a desfășurat căutarea fetei.

Tragedia de la Caracal. Familia Luizei a fost testată cu detectorul de minciuni

Potrivit Știrile ProTv, polițiștii i-ar fi supus familia Luizei la testul poligraf. Aceștia ar fi avut bănuieli că membrii familiei au legătură cu dispariția fetei de 18 ani.

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce și-a anunțat familia că va merge în Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

“Pe noi ne-a dus la Târgu Jiu să ne pună la detectorul de minciuni, că noi ştim de ea şi nu vrem să spunem”, declară bunica Luizei.

Procurorul șef adjunct DIICOT, Giorgiana Hosu, precizează că, după părerea sa, familia nu ar trebui să se simtă jignită dacă i se cere administrarea unei probe.

Polițiștii i-au făcut reproșuri surorii Luizei

Sora Luizei a precizat că a primit un telefon de la un polițist din Coșoveni.  Acesta îi reproșa faptul că familia ei a acuzat Poliția Coșoveni că nu și-a făcut treaba în cazul dispariției Luizei.

“M-a sunat Poliţia de la Coşoveni, pe mine, ieri dimineaţă, că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate. Ce dreptate au făcut ei? Au lăsat două fete să moară? (…) Că de ce a dat mama declaraţii”, a declarat sora Luizei.

Mama Luizei nu a primit date oficiale despre fiica ei. Anchetatorii nu îi explică nimic, nu îi prezintă nicio informație. Toate informațiile pe care le cunoaște sunt cele din presă.

Femeia l-a sunat pe procurorul de caz, moment în care acesta și-a prezentat părerea de rău și i-a spus mamei că vrea să vorbească față în față.

Rudele Luizei au declarat că Poliția din Coșoveni. A abordat fără niciun interes cazul de dispariție și le-a spus rudelor că fata ar putea fi plecată împreună cu un băiat.

Deși mama cu bunica fetei au mers la Poliție pentru a declara disapriția Luizei,  oamenii legii nu le-au băgat în seamă.

Citește și:Cazul de la Caracal, discutat marți în şedinţa CSAT