Redactia.ro
Home » Știri » Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție a fost reținut

Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție a fost reținut

Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de deratizare a fost reținut

Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara care a efectuat deratizările în blocul în care doi copii și mama unuia dintre ei și-au pierdut viața a fost reținut de autorități.

Tragedia din Timișoara. Patronul firmei de dezinsecție a fost reținut

În această dimineață, patronul firmei de deratizare care a făcut dezinsecția într-un bloc din Timișoara a fost reținut de polițiști. Luni, un bebeluș de doar nouă luni, un copil de trei ani, dar și mama acestuia au murit după ce s-au intoxicat în urma unei deratizări care s-a efectuat în blocul în care locuia.

De asemenea, alte 30 de persoane au ajuns la spital, iar 20 din acesteta au rămas internate.

Locatarii blocului se pare că nu au fost anunțați că va urma o deratizare. Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara a precizat că a mai efectuat o deratizari într-un alt bloc, în apropiere de cel în care au murit trei persoane.

Trei persoane au murit în urma deratizării unui bloc

Autoritățile au sigilat cu bandă adezivă ușa apartamentului unde s-a efectuat procedura de dezinsecție. Firma de dezinsecție a folosit o substanță neurotoxică, folosită pentru eliminarea insectelor de câmp, nu în zonele locuite. De asemenea, aceeași firmă de deratizare a folosit substanță periculoasă și în blocul apropiat.

Doi copii din Timișoara și mama unui dintre ei au murit. Alți patru copii au ajuns în spital. Cu toții locuiau într-un bloc din Timișoara unde de curând a avut loc o amplă operațiune de deratizare și dezinsecție.
Cei doi copii care au decedat aveau 3 ani, respectiv 9 zile, iar femeia avea 28 de ani.

Dezinsecția în bloc a fost făcută între 16 și 18 noiembrie. După această operațiune, familii din cinci apartamente au sunat la ambulanță pentru că s-au simțit rău.

După ce au constatat că toate aceste persoane locuiau în același bloc, angajații spitalului au sesizat, luni dimineață, Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, o anchetă a fost declanșată și de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Citeste si:Scandal în handbalul românesc! 3 jucătoare ar fi încălcat regulamentul WADA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: