Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie de Rusalii la fabrica de lactate din Ibăneşti! Radu Tudose, patronul firmei, a murit ca un erou în încercarea de a-și salva angajații

Tragedie de Rusalii la fabrica de lactate din Ibăneşti! Radu Tudose, patronul firmei, a murit ca un erou în încercarea de a-și salva angajații

Radu Tudose, patronul firmei de lactate SC Ram SRL din Ibănești, a plecat dintre noi ca un erou, în încercarea de a-și salva angajații într-un incident tragic ce a avut loc în ziua de Rusalii. Acesta și-a riscat viața, demonstrând curaj și devotament. Iată toate detaliile!

Tragedie de Rusalii la fabrica de lactate din Ibăneşti

Ziua de Rusalii, care ar fi trebuit să fie una de sărbătoare și liniște, s-a transformat într-un coșmar pentru comunitatea din Ibănești. În cadrul fabricii SC Ram SRL, trei muncitori au murit intoxicați, iar un al patrulea, în vârstă de 43 de ani, a decedat ulterior la spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, conform anunțului făcut de Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași. Radu Tudose, patronul fabricii, a fost printre cei care au intrat în iazul de decantare, încercând să-și salveze angajații expuși la emanații puternice de acid sulfuric și amoniac.

Radu Tudose, patronul firmei, a murit ca un erou în încercarea de a-și salva angajații

Doi muncitori, Valeriu Hulubei și Mitică Racu, au fost găsiți fără suflare în zona toxică. Cei doi, în vârstă de 50 și respectiv 52 de ani, erau printre cei mai experimentați lucrători ai fabricii. Respectul și încrederea pe care Radu Tudose le avea pentru echipa sa l-au determinat să intre și el în iazul de decantare, în speranța că va reuși să-i salveze.

Radu Tudose a fost găsit conștient de echipajul medical, dar starea lui s-a deteriorat rapid.

„Cel de-al patrulea pacient care practic nu a fost găsit în stop cardiorespirator, a fost găsit în comă superficială, ulterior s-a agravat, a fost dirijat către Spitalul Municipal Dorohoi.

Acesta ulterior a instalat stop, a fost intubat și în acest moment este în curs de resuscitare la Spitalul Județean Mavromati”, a declarat Ramona Guraliuc, medic șef UPU SMURD.

Radu Tudose a fost resuscitat timp de 40 de minute

După 40 de minute de resuscitare fără succes, medicii au fost nevoiți să declare decesul lui Radu Tudose.

SC Ram SRL, firma de lactate din Ibănești, este un nume de referință în industria lactatelor din România. Fondată și condusă de Radu Tudose, compania activează de 24 de ani în domeniul achiziționării și procesării laptelui, producând cașcaval sub mărcile Rucăr și Dalia, telemea, brânză topită și brânză de burduf. Anul trecut, firma a ocupat primul loc în Topul firmelor din județul Botoșani pentru categoria întreprinderi mici, având un profit net de 4,7 milioane lei și aproximativ 30 de angajați.

Performanțele firmei au fost mereu strâns legate de pasiunea și dedicarea lui Radu Tudose, care nu a fost doar un patron, ci și un mentor și prieten pentru angajații săi. El a cultivat un mediu de lucru bazat pe respect și colaborare, iar rezultatele nu au întârziat să apară, SC Ram SRL devenind o fabrică de referință în județ și nu numai.

Radu Tudose nu va fi uitat. Sacrificiul său suprem pentru salvarea angajaților săi este un testament al caracterului său nobil. Într-o lume adesea dominată de interese personale și profit, gestul lui Radu Tudose ne reamintește de valorile fundamentale ale umanității: curajul, altruismul și devotamentul față de cei din jur.

Tragedia de la SC Ram SRL este un moment dureros, dar și o lecție despre importanța solidarității și a sacrificiului personal pentru binele comun. Radu Tudose a fost un lider adevărat, care și-a pus viața în pericol pentru a-și salva echipa, un exemplu rar și prețios în lumea de azi.

Astfel, viața și moartea lui Radu Tudose sunt un exemplu de eroism și devotament. Încercarea sa de a-și salva angajații, cu prețul propriei vieți, rămâne un act de curaj care va fi amintit mult timp de acum înainte.

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: