Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie fără margini la Brăila. Un copil de numai un an și cinci luni a sfârșit sub roțile mașinii de poliție

Tragedie fără margini la Brăila. Un copil de numai un an și cinci luni a sfârșit sub roțile mașinii de poliție

GALERIE FOTO (5) copil decedat Brăila

Într-un trist incident care a îndoliat o întreagă comunitate, un copil în vârstă de un an și cinci luni a pierit într-un accident în care a fost călcat de o mașină de poliție. Evenimentul tragic s-a petrecut în timp ce agenți de la Investigații Criminale veniseră să lase o citație fratelui mai mare al băiatului.

Detaliile acestui incident devastator au fost înregistrate de camerele de supraveghere din zonă, oferind o imagine cutremurătoare a momentului. Familia celui mic este în șoc, părinții fiind cei care ar fi trebuit să se asigure că micuțul este în siguranță.

Copil de un an, prins sub roțile mașinii de poliție

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dezvăluie o scenă care te uluiește. Părinții copilului discutau cu polițiștii lângă mașina de serviciu, în timp ce micuțul se plimba neînsoțit în apropiere. Într-un trist moment de neatenție, mașina condusă de agenții de poliție a pornit, iar copilul a fost tragic prins sub roțile acestuia. Cu toate eforturile disperate ale echipajelor medicale de a-l resuscita, destinul copilului a fost crud, iar moartea sa a fost confirmată.

”El, când a plecat, nu s-a uitat și el în stânga, în dreapta. A pus piciorul și a plecat. Erau toți copiii, dar din toți copiii, l-a luat pe copilul meu”, a declarat mama băiețelului.

Această tragedie a fost cu atât mai dureroasă pentru familie, având în vedere că aceasta era deja în dificultăți financiare. Nașa unui alt copil al familiei s-a mobilizat imediat pentru a le oferi sprijin, cunoscând situația precară a acestora. Cu un total de 15 copii în familie, dintre care șase frați și surori împărtășesc același cămin, resursele erau limitate și greutățile financiare erau deja o povară.

”Am fost de am cumpărat sicriu, hăinuțe, tot ce trebuie pentru copilaș și tot ce mai este nevoie plătesc, pentru că ei nu au de unde”, a spus femeia.

Vecinii familiei au sărit imediat în ajutor

Într-un moment de solidaritate și compasiune, vecinii s-au arătat dispuși să ajute familia în această perioadă tragică. Cu generozitate, vecinii au început să strângă fonduri pentru a acoperi cheltuielile în legătură cu înmormântarea copilului.

Incidentul a pus sub semnul întrebării procedurile de lucru și necesitatea respectării regulilor stricte pentru evitarea unor astfel de situații tragice. În urma accidentului, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele precise ale evenimentului și pentru a identifica eventualele erori sau neglijențe care au dus la acest deznodământ nefericit.

”Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat imediat la fața locului, iar din primele date a rezultat faptul că doi polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale se aflau pe strada respectivă pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc cu mașina, aceștia ar fi lovit un minor”, a transmis Geanina Niculae, purtător de cuvânt al Poliției Brăila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: