Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie în Box! Maxim Dadashev a murit după loviturile primite în meci

Tragedie în Box! Maxim Dadashev a murit după loviturile primite în meci

Tragedie în Box

Tragedie în Box! Maxim Dadashev a murit la numai 28 de ani, din cauza rănilor suferite în timpul unui meci. Rusul era o speranță a boxului la categoria ușoară.

Potrivit ESPN, anunțul a fost făcut de antrenorul lui Maxim Dadashev, Buddy McGirt. Săptămână trecută Dadashev a boxat cu Subriel Matias, dar a fost învins. Antrenorul lui Dadashev fusese nevoit să oprească meciul după a 11-a rundă, dar, rănile suferite de rus i-au fost fatale. S-a prăbușit la vestiare și a început să vomite. A suferit o hemoragie cerebrală după luptă, și a fost dus de urgenţă la UM Prince George’s Hospital Center. Operația a durat două ore, apoi medicii au decis să-l țină în comă indusă. După trei zile, sportivul născut la St. Petersburg nu a mai rezistat. Se pare că a rămas cu sechele pe creier, după intervenție din cauza loviturilor primite. Cei mai mulți specialiști din domeniu spuneu că este foarte talentat și era văzut ca un pugilist de perspectivă. Se aștepta de la el să boxeze pentru titlul mondial cât de curând.

Antrenorul a oprit meciul

„A făcut totul ca la carte la antrenamente, nu au fost probleme. Nu pot să gândesc lucid acum. Ce aș fi putut face diferit? Dar el era pregătit pentru meci. În sportul ăsta însă, un singur pumn te poate aduce aici”, a declarant Buddy McGirt, la ESPN.

Potrivit cotidianului The Guardian, meciul dintre Matias și Dadashev a fost foarte brutal. Antrenorul a fost nevoit să arunce prosopul, pentru că Dadashev voia să continue. În vârstă de 28 de ani, Dadashev avea în palmares 13 victorii şi o singură înfrângere, la profesionişti. S-a născut în St. Petersburg, dar locuia în Statele Unite, în California. Era căsătorit și avea un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: