Redactia.ro
Home » Știri » TRAGEDIE în Bucureşti: o femeie s-a aruncat de la etajul 12. Ce au găsit poliţiştii în locuinţa victimei

TRAGEDIE în Bucureşti: o femeie s-a aruncat de la etajul 12. Ce au găsit poliţiştii în locuinţa victimei

Un eveniment nefericit a avut loc duminică, 5 martie, în cartierul Pantelimon din Bucureşti. O femeie de 47 de ani ar fi căzut de la etaj, duminică, în București. Ar fi vorba despre o posibilă sinucidere.

Alarma a fost dată azi în jurul orei 13.00. Din primele date, femeia de 47 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 12 al blocului în care locuia.

Victima a lăsat un bilet de „Adio!”

Victima locuia la etajul 1 în acel bloc, dar a urcat până la nivelul 12 ca să se arunce în gol. Vecinii o ştiau şi susţin că femeia era cunoscută cu probleme psihice.

Incidentul a avut loc într-un bloc din Pantelimon, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii femeii. La fața locului au ajuns pompierii, polițiștii și medicii.

Paramedicii au constatat decesul

Din nefericire, salvatorii ajunşi la blocul cu princina n-au mai avut ce face. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, pentru că aceasta ar fi lăsat un bilet.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML pentru a i se face necropsia.

Cum explică medicii actul sinuciderii

Sinuciderea este un fenomen complex, ce depăşeşte cadrul psihiatric la care este redus frecvent, în masura în care se pune problema libertăţii omului si a optiunilor sale (inclusiv cea de a muri). sinuciderea, cea de a patra cauza de mortalitate generala, a doua cauza de mortalitate la adolescenti (dupa accidentele de circulatie), ramane o problema sociala grava, ale carei mecanisme si granite sunt adesea foarte dificil de deslusit.

Numarul de sinucideri reusite dupa una sau doua tentative nereusite este mare. Fara a exagera supravegherea acestor subiecti, trebuie sa se stie cum sa se anticipeze motivele sau circumstantele favorizante, fie ca ele sunt de ordin social, terapeutic sau familial.

Aprecierea regulată a calităţii relaţiei, a schimbărilor minime de comportament sau vizitarea amicală rămân cele mai eficace mijloace de prevenire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: