Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Franța! Un șofer român de TIR a fost ucis după ce a coborât din cabină. Ce vârstă avea bărbatul

Tragedie în Franța! Un șofer român de TIR a fost ucis după ce a coborât din cabină. Ce vârstă avea bărbatul

Un tânăr șofer de TIR a murit, după ce a fost strivit de două TIR-URI, atunci când coborâse din cabină, potrivit France Bleu. 

 

Tragedie în Franța

Tânărul șofer de TIR, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața după ce a fost strivit de două TIR-uri, în momentul în care a coborât din cabină. Tragedia s-a întâmplat marți seara, 15 decembrie, în jurul orei 17.00, pe autostrada de lângă Biarritz, în apropiere de stația de taxare Négresse, la granița cu Franța.
Tânărul a fost lovit de unul dintre colegii săi, în vârstă de 27 de ani, care mergea în marșarier.

Astfel, șoferul francez în vârstă de 27 de ani care a produs accidentul nu a văzut că în spatele camionului său era un alt șofer și l-a lovit în plin.

La fața locului au ajuns pompierii BAB și o echipă SMUR care nu au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 30 de ani. Oficialii au putut doar să constate moartea românului.

Șoferul francez a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit în stare de șoc la momentul producerii accidentului. La spital, bărbatul a primit asistență psihologică pentru a depăși întreaga scenă.

 

Un șofer român, mort în Germania

În urmă cu o lună și jumătate, un alt șofer român de TIR a murit într-un accident similar, care a avut loc în Germania.

Șoferul român de camion avea 47 de ani. Bărbatul a fost prins între două cabine, într-o parcare de pe autostrada A9 lângă Leupoldsgrun (districtul Hof). Bărbatul a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor grave a murit. În urma incidentului, parcarea a fost închisă aproape 24 de ore.

Șoferul român ar fi încercat să cupleze semiremorca parcată de colegul său cu o zi înainte la capul tractor pe care îl conducea, în parcarea Lipper. Potrivit Libertatea.ro, lângă el  era parcat un camion olandez, al căui șofer dormea în cabină. În momentul în care semiremorca era legată, caamionul românesc a început să se miște și să se deplaseze înainte.

Șoferull român a încercat să oprească ansamblul, a alergat la cabină, s-a urcat și a tras apoi frâna de mână. Însă, a fost prins în ușa cabinei sale, atunci când a fost la același nivel cu cabina camionului articulat olandez.

După ce șoferul olandez a observat accidentul, a sunat la serviciile de ambulanță. Deși românul strivit între cabine a fost eliberat și resuscitat, a murit câteva ore mai târziu la spital.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: