Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Gorj. Alexandru, tânărul decedat în accident, jefuit de 20.000 de lei imediat după impact

Tragedie în Gorj. Alexandru, tânărul decedat în accident, jefuit de 20.000 de lei imediat după impact

 Sursa foto: Colaj foto / Facebook 

Un caz șocant a avut loc în județul Gorj, unde Alexandru, un tânăr de 20 de ani, a fost implicat într-un accident rutier mortal, iar imediat după impact a fost jefuit de hoți. Tânărul avea asupra sa o sumă de peste 20.000 de lei, care a fost furată de trei persoane înainte ca poliția să ajungă la locul accidentului. Incidentul a stârnit un val de indignare, iar ancheta a dezvăluit detalii tulburătoare despre gestul celor implicați.

Tânăr decedat, jefuit imediat după accident

Tragedia s-a petrecut pe 15 septembrie, în localitatea Poienari din județul Gorj. Alexandru, aflat la volanul mașinii tatălui său, se îndrepta dinspre Târgu Jiu spre Râmnicu Vâlcea, când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a fost proiectat din mașină, împreună cu volanul, motorul și pedalele, la o distanță de aproximativ 50 de metri.

În urma accidentului, bani au fost împrăștiați atât în interiorul mașinii, cât și pe șosea. Doi bărbați au ajuns primii la locul accidentului și au început să adune banii fără a raporta tragedia. Ulterior, o a doua mașină cu trei tineri din Gorj a oprit, iar unul dintre ei a continuat să strângă bancnotele rămase pe jos.

Deși aceștia au plecat rapid de la locul accidentului, înainte ca poliția să ajungă, au apucat să sune la numărul de urgență 112 pentru a raporta ce s-a întâmplat, încercând să își piardă urma. Cu toate acestea, hoții au fost prinși, iar explicația lor a fost una halucinantă: au susținut că nu au văzut nicio victimă la fața locului și au considerat că banii pot fi luați.

Accidentul a fost surprins de o cameră de bord a unui alt șofer care trecea prin zonă

Acesta a fost al treilea martor care a observat ce se întâmplă și a sunat, de asemenea, la 112 pentru a raporta situația. Șoferul a văzut clar cum cele trei persoane strângeau banii împrăștiați pe drum, fără să ofere ajutor victimei sau să alerteze autoritățile despre gravitatea incidentului.

Ancheta poliției a scos la iveală faptul că Alexandru conducea cu viteză excesivă, iar pe internet au apărut videoclipuri postate chiar de el în care gonea pe șosele cu peste 200 km/h. Din primele concluzii ale anchetei, se pare că viteza excesivă a fost cauza principală a pierderii controlului asupra mașinii și a coliziunii fatale.

Imediat după ce tatăl victimei a alertat poliția despre faptul că banii dispăruseră, ancheta a fost extinsă pentru a identifica persoanele implicate în furt. Poliția din Novaci a efectuat trei percheziții domiciliare, iar cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Hoții au fost reținuți 

Lucian Stroe, șeful Poliției Novaci, a declarat că toți cei audiați au susținut că nu știau că tânărul era decedat și că nu și-au dat seama de gravitatea situației. Cu toate acestea, gestul lor de a fura banii de la locul tragediei a fost considerat un act grav, care a dus la reținerea lor. „Polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziții domiciliare. Au executat trei mandate de aducere și au procedat la reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați”, spune Lucian Stroe, șeful Poliției Novaci.

Banii au fost recuperați și returnați familiei victimei, însă tragedia rămâne una devastatoare pentru cei dragi lui Alexandru. Mașina tânărului va fi supusă unei expertize tehnice pentru a se stabili exact viteza la care circula în momentul impactului. De asemenea, medicii legiști urmează să determine dacă Alexandru consumase alcool sau substanțe interzise înainte de accident.

Tatăl tânărului, devastat de pierderea fiului său, a fost cel care a alertat poliția despre lipsa banilor. Conform unor surse citate de Observator, acesta ar fi încercat chiar să-și ia viața când a aflat despre moartea tragică a fiului său. Durerea resimțită de familia lui Alexandru a fost amplificată de gestul lipsit de scrupule al celor care au profitat de tragedie pentru a fura bani.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: