Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Italia: Accident rutier dezastruos provocat de un român băut

Tragedie în Italia: Accident rutier dezastruos provocat de un român băut

Grav accident rutier în Italia.

O tragedie s-a abătut asupra unei comunități în Italia, unde un accident cumplit, provocat de un șofer român beat, a lăsat în urmă un prieten mort și iubita sa grav rănită. Iulian Bogdan Andronic, în vârstă de 36 de ani, este acum în centrul unei anchete pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului.

Cum s-a produs tragedia din Italia

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când Andronic a pierdut controlul mașinii sale în timp ce traversa un sens giratoriu în Godo di Russi. Conducătorul auto, împreună cu iubita sa și un prieten care se afla pe bancheta din spate, sunt victimele accidentului devastator. Mașina s-a răsturnat, iar impactul a fost atât de puternic încât prietenul lui a pierit pe loc, în timp ce iubita sa a suferit răni grave, necesitând îngrijiri medicale de urgență.

Potrivit informațiilor furnizate de ilrestodelcarlino.it, analizele ulterioare au arătat că Iulian Bogdan Andronic avea o alcoolemie cu patru ori mai mare decât limita legală în momentul producerii accidentului. În ciuda gravității situației, șoferul român nu a ezitat să fugă de la locul tragediei, sperând că va evita responsabilitatea penală.

Martorii au sunat de urgență la numărul de urgență

Martorii, doi tineri care au fost prezenți la locul accidentului, au reușit să alerteze imediat poliția. În ciuda eforturilor de evadare ale lui Andronic, polițiștii au reușit să-l identifice și să-l captureze. Acesta a fost arestat și supus unor analize de sânge, care au confirmat prezența a peste 2 grame de alcool pur în sângele său în momentul arestării.

Pe lângă acuzațiile de ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului, românul are acum de gestionat și refuzul de a coopera cu poliția în timpul arestului. Această tragedie servește ca un avertisment dureros cu privire la consecințele grave ale conducerii sub influența alcoolului și la impactul devastator pe care astfel de decizii le pot avea asupra vieților oamenilor și a comunităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: