Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Italia! O româncă de 26 de ani, victima unui accident grav de circulație. Mihaela a agonizat 5 zile pe un pat de spital

Tragedie în Italia! O româncă de 26 de ani, victima unui accident grav de circulație. Mihaela a agonizat 5 zile pe un pat de spital

Sfârșit cumplit pentru o româncă de 26 de ani! Mihaela Hîrsan a avut parte de un final tragic în Italia. Tânăra s-a stins pe un pat de spital, după 5 zile de agonie. Ea a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni, iar șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Mihaela a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Italia

Accidentul cumplit a avut loc în seara zilei de 19 octombrie, la Bardolino, o localitate aflată lângă lacul Garda din Italia! Mihaela se întorcea acasă de la muncă, când a fost lovită violent de un autoturism chiar înainte de a ajunge pe trotuarul de pe cealaltă parte a drumului.

Șoferul vinovat de tragedie nu a oprit în urma impactului. Ulterior, parchetul din italia a deschis un dosar pentru omor din culpă. Românca a fost aruncată la mai bine de 20 de metri pe asfalt. Cercetările continuă pentru a-l găsi pe cel vinovat de accident.

Medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor, dar Mihaela era în stare gravă. A fost intubată și transferată de urgență la spitalul din Borgo Trento, Verona.

Tânăra intrase în moarte cerebrală

Doctorii au operat-o de urgență! Din păcate, după 5 zile la terapie intensivă, Mihaela Hîrsan a pierdut lupta cu viața. Mihaela era în moarte cerebrală! Tânăra era originară din Reghin și locuia de ani buni în Italia. Lucra ca barman la restaurantul Biri din Bardolino.

Peste doar două săptămâni, Mihaela urma să împlinească 27 de ani. Părinții și familia ei sunt îndurerați de moartea ei și au plecat rapid în Italia. Pe internat au apărut și mesajele de condoleanțe după această tragedie.

”Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace, fată frumoasă! Ce veselă erai în poză! Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine! Odihnește în pace!”/”Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea prietenă! Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Condoleanțe familiei”, au fost o parte dintre mesajele celor care au cunoscut-o pe tânără.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: