Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în lumea medicală! Doctor cardiolog, ucis în fața spitalului de o șoferiță neatentă. Totul s-a petrecut în câteva secunde

Tragedie în lumea medicală! Doctor cardiolog, ucis în fața spitalului de o șoferiță neatentă. Totul s-a petrecut în câteva secunde

medic cardiolog

Incident dramatic în fața Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Un medic s-a stins chiar în fața colegilor săi, care nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Iată toate detaliile despre teribilul incident!

Medic cardiolog, ucis în fața spitalului de o șoferiță neatentă. Totul s-a petrecut în câteva secunde

Accidentul grav a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 4 octombrie 2023, pe strada Gheorghe Adam din Timișoara, în apropierea spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. O șoferiță în vârstă de 31 de ani nu a reușit să observe la timp că un bărbat de 60 de ani dorea să facă un viraj la stânga pentru a intra în curtea spitalului. Ea a lovit mașina din spate și a provocat proiectarea acesteia pe contrasens, unde a fost blocată între două camioane TIR. Șoferul mașinii a rămas încarcerat și a suferit răni grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Un accident de circulație s-a produs miercuri dimineața chiar pe strada din fața spitalului nostru, iar un șofer a rămas încarcerat și a fost grav rănit. Medicii și asistenții noștri s-au mobilizat imediat pentru acordarea primului ajutor. De altfel, primii care au intervenit la locul accidentului au fost colegii din echipa Secției ATI. Medicii de Terapie Intensivă l-au stabilizat și l-au intubat pe șoferul grav rănit până la sosirea colegilor de la SMURD. L-au predat apoi paramedicilor care l-au transportat de urgență la Spitalul Județean Timișoara. Mereu angajați în salvarea de vieți, medicii și asistenții Spitalului Victor Babeș sunt pregătiți în orice moment să acorde ajutor de specialitate, în orice condiții”, au transmis cei de la Spiatalul „Victor Babeș” pe pagina oficială de Facebook.

Colegii medicului sunt în stare de șoc

Bărbatul de 60 de ani lucra de mai bine de 8 ani ca inginer pe secția de cardiologie a unității sanitare. Colegii acestuia sunt în stare de șoc și au doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Era un bun profesionist și un camarad de excepție. Acum, familia medicului se pregătește pentru înmormântarea acestuia,  iar polițiștii au deschis un dosar de ucidere din culpă pe numele tinerei șoferițe care, într-o clipă de neatenție, a provocat teribilul accident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: