Redactia.ro
Home » Homepage » Tragedie în Mamaia: Un bărbat a fost înghițit de valuri

Tragedie în Mamaia: Un bărbat a fost înghițit de valuri

Un bărbat a fost găsit înecat la Mamaia.

Constanța a fost scena unei tragedii duminică dimineața, în data de 28 aprilie, când un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit înecat în stațiunea Mamaia, zona hotelului Sulina, lângă digul închis. Echipele de intervenție de la ISU Dobrogea, inclusiv un echipaj SMURD B, 1 ASAS de la Detașamentul Fripis și o ambarcațiune RHIB, au fost alertate și au răspuns apelului de urgență în jurul orei 07:50.

Cum s-a întâmplat tragedia

Corpul bărbatului a fost recuperat din apele Mării Negre și predat personalului medical de pe ambulanță. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin intermediul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția de Poliție Mamaia, a confirmat descoperirea cadavrului și a început o investigație pentru a determina circumstanțele exacte ale decesului.

„La momentul sosirii echipajelor noastre, victima era deja decedată. În continuare, încercăm să stabilim identitatea bărbatului și exact ce s-a întâmplat. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă,” au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Încă nu se știe identitatea victimei și nici cum a ajuns în mare. „La data de 28 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui bărbat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment. În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului și a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Această întâmplare subliniază pericolele potențiale ale nerespectării regulilor de siguranță pe litoral, în special în zonele interzise pentru înot. Autoritățile continuă să îndemne publicul la prudență și respectarea semnalizărilor de pericol pentru a evita astfel de tragedii nefericite.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: