Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Piatra Neamț. O adolescentă a fost găsită fără viață, în cadă. Părinții au fost cei care au făcut teribila descoperire

Tragedie în Piatra Neamț. O adolescentă a fost găsită fără viață, în cadă. Părinții au fost cei care au făcut teribila descoperire

politia

Un eveniment tragic a avut loc în Piatra Neamț. O elevă de 17 ani de la Liceul Teologic Ortodox a fost găsită decedată în cadă. Părinții fetei au fost cei care au descoperit trupul ei și au contactat imediat autoritățile.

O adolescentă de 17 ani a fost găsită fără viață în cadă. Era elevă la Liceul Teologic și provenea dintr-o familie destrămată

O tânără în vârstă de 17 ani, din Piatra Neamț, a fost descoperită în cadă, fără viață, de către părinții săi. Conform informațiilor, adolescenta era elevă la Liceul Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” din Agapia și locuia împreună cu bunica ei în cartierul Gara Veche.

În cursul serii trecute, familia unei adolescente de 17 ani a descoperit corpul ei neînsuflețit în cadă, în jurul orei 19:00. Părinții minorei au fost cei care au contactat serviciul de urgență 112, iar un echipaj de la Serviciul de Ambulanță a fost trimis la fața locului. Profesioniștii medicali au constatat că adolescenta era înecată și intrase în stop cardio-respirator.

Cu toate că au depus eforturi disperate pentru a-i salva viața și au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescentă. Conform informațiilor furnizate de cei care o cunoșteau, tânăra provenea dintr-o familie cu probleme, părinții ei divorțând cu ceva timp în urmă. Deoarece tatăl ei lucra în Italia și s-a întors acasă săptămâna trecută, adolescenta ar fi cerut directorului școlii unde învăța să-i permită să facă naveta o perioadă pentru a putea petrece mai mult timp cu tatăl ei.

Polițiștii investighează circumstanțele în care s-a produs decesul adolescentei

În această situație, echipele de polițiști specializați în investigarea cazurilor criminale au inițiat o anchetă cu scopul de a clarifica circumstanțele suspecte ce au dus la decesul tinerei de 17 ani.

„A fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces. Din examinarea inițială efectuată de medicul legist nu au fost constatate urme de violență de niciun fel”, a declarat procurorul Irina Brândușa Ghilan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: