Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Popești Leordeni în urmă cu două ore. O mama și-a înjunghiat fetița de doar 11 ani

Tragedie în Popești Leordeni în urmă cu două ore. O mama și-a înjunghiat fetița de doar 11 ani

O tragedie parcă desprinsă din filmele de groază s-a produs în urmă cu mai puțin de două ore în Popești Leordeni, județul Ilfov. Din primele informații o mama și-a înjunghiat fetița de doar 11 ani, iar apoi aceasta s-a automutilat cu un cuțit în încercarea de a-și pune capăt zilelor.

Ce transmite Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov

Cazul șocant a avut loc într-un imobil aflat pe Strada Sfântul Gheorghe, din Popeşti Leordeni. Persoana care a anunțat autoritățile la numărul de urgență a fost chiar tatăl copilei. Momentan singura informație legată de identitatea femeii care și-a înjunghiat fetița este că aceasta are 40 ani și ar suferi de probleme psihice. Femeia a suferit plăgi toracice și abdominale prin autoagresiune. Atât ea, cât și copila înjunghiată au fost transportate de urgentă la Spitalul Bagdasar. Din fericire, starea fetiței înjunghiate este stabilă.

În această dimineață, în jurul orelor 08:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din orașul Popești Leordeni, soția acestuia a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit, copilul.
La fața locului s-au deplasat imediat Polițiștii orașului Popești Leordeni, pentru desfășurarea de activități specifice.
Femeia respectivă a fost transportată la unitatea spitalicească din București pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar copilul a fost transportat de către tatăl acestuia la aceeasi unitate spitalicească. În prezent, polițiștii Ilfoveni efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luare a măsurilor legale care se impun„., sunt primele declarații ale reprezentanților IPJ Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: