Redactia.ro
Home » Homepage » Tragedie în sectorul 3 din București: două persoane au murit în urma unui incendiu cumplit

Tragedie în sectorul 3 din București: două persoane au murit în urma unui incendiu cumplit

Incendiu cumplit în sectorul 3 din București.

Un incendiu devastator a izbucnit într-un bloc de locuințe din Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Sectorul 3 al Capitalei, soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor zece, conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU București-Ilfov).

Cum s-a întâmplat tragedia

Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de vineri, când flăcările puternice au cuprins un apartament situat la etajul 7 al blocului, extinzându-se rapid și la fațada acestuia, precum și la unitatea de aer condiționat a unui apartament de la etajul superior. Suprafața afectată de flăcări a fost de aproximativ 60 de metri pătrați.

Din nefericire, două vieți au fost pierdute: o femeie și un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Aceștia au decedat din cauza inhalării de fum. Femeia a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor echipelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvată.

Alte opt persoane adulte au necesitat îngrijiri medicale, dintre care două au fost transportate de urgență la spital. De asemenea, un copil a suferit un atac de panică și a fost, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijiri.

Nu a fost stabilită cauza incendiului

La fața locului s-au deplasat opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de descarcerare și opt ambulanțe SMURD, precum și o autospecială pentru transport victime multiple. Intervenția a fost una de amploare, implicând numeroase forțe și resurse.

Cauza incendiului este încă în curs de investigație, iar oficialii ISU București-Ilfov au declarat că aceasta va fi determinată după ce toate micile focare din interiorul apartamentului vor fi stinse. Comunitatea locală este în stare de șoc, iar autoritățile fac apel la cetățeni să respecte măsurile de prevenire a incendiilor pentru a evita astfel de tragedii pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: