Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Vrancea. Cine e Nina, tânăra care a murit într-un grav accident: „Un suflet atât de bun nu trebuia să părăsească această lume”

Tragedie în Vrancea. Cine e Nina, tânăra care a murit într-un grav accident: „Un suflet atât de bun nu trebuia să părăsească această lume”

nina

O tânără focșăneancă, în vârstă de 31 de ani, și-a găsit sfârșitul, joi după amiază, într-un grav accident produs în Vrancea. Mașina acesteia a ieșit de pe șosea și a lovit un copac.

Tânără decedată se numea Nina Daniela. Aceasta era singură în mașină când a părăsit banda de deplasare și s-a izbit frontal de un copac.

Nina era o femeie veselă și prietenoasă

Pagina sa de Facebook a fost umplută de mesaje de condoleanțe și consolare pentru familia sa. Nina este descrisă de cei care au cunoscut-o ca o fată deosebită, mereu veselă și prietenoasă.

”Doamne, suflet bun și vesel Nu pot sa cred ca ai plecat atât de repede dintre noi, erai atât de plină de viața, atât de fericita zi de zi cu zâmbetul pe buze, niciodată nu te-am văzut supărată sau tristă. Un suflet atât de bun ca tine nu trebuia sa părăsească lumea atât de devreme.

Dumnezeu să te ierte, draga mea! Vestea asta mi-a tăiat răsuflarea, încă nu îmi vine să cred că nu o să te mai văd, că nu o să mă mai primești în magazin cu zâmbetul pe buze și cu privirea caldă și prietenoasă. Tu, cea care mereu ai avut un suflet de copil, atâta energie și așa o pofta de viața. Dumnezeu să te ierte!”, scrie o prietenă pe Facebook.

Tânăra se afla singură  în mașină

Și colegii de la locul de muncă suferă din cauza pierderii Ninei. „Din păcate, ne-a părăsit un înger păzitor! Colega noastră Nina nu mai este. Ne-ai rupt sufletul, îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu să te odihnească!”, au transmis colegii femeii.

Conform publicației ziaruldevrancea.ro, Nina era căsătorită. Ea și soțul ei nu aveau copii.

Nina a murit la volanul mașinii sale în timp ce se deplasa pe DN 2 L, între Tișița și Panciu, în județul Vrancea. Se pare că nu s-au găsit urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului. În aceste condiții, nu sunt excluse cauze medicale care ar fi dus la producerea tragediei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: