Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie într-o parohie din Italia! Elena și băiețelul ei de șase ani au fost găsiți morți

Tragedie într-o parohie din Italia! Elena și băiețelul ei de șase ani au fost găsiți morți

GALERIE FOTO (2)

Elena, o femeie în vârstă de 36 de ani și băiețelul ei, în vârstă de 6 ani, au fost găsiți morți într-o cameră din parohia San Martino, care este situată la periferia Romei. 

 

Tragedie într-o parohie din Italia

Elena, o româncă care locuia în Italia, și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei de coronavirus. În luna iulie a acestui an a fost primită la parohia San Martino, unde stătea împreună cu băiețelul ei de 6 ani, Francesco. Parohia în care cei doi stăteau este administrată de asociația San Giralmo Emiliani, potrivit stirisuceava.net.

Femeia în vârstă de 36 de ani și băiețelul ei au fost găsiți fără suflare în ziua de 14 decembrie. Prima ipoteză luată de anchetatori în acest caz este că cei doi și-ar fi pierdut viața în urma unei scurgeri de gaze. Românca ar fi aprins o sobă pe gaz tip ciupercă. care este folosită pentru exterior, pentru a încălzi camera în care dormea cu fiul ei. Flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, însă gazul a continuat să iasă.

Elena și fiul ei au murit în somn. Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost găsite și transportate la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde vor fi efectuate și autopsiile. Mai mult, procurorii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauza exactă  a decesului și pentru a afla dacă soba ar avea vreo defecțiune.

Vestea tristă a morții celor doi a fost făcută de fratele femeii, printr-o postare pe pagina de Facebook. Apropiații celor doi sunt în stare de șoc după ce au fost anunțați de deces.

„Dumnezeu să vă ierte surioară și nepoțel, ați plecat din viață atât de repede, ești departe nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer… Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerașii mei”, este mesajul scris de Dinu Pînzaru, fratele Elenei, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: