Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie între Tunari și Balotești: căruţaşul n-a avut nicio şansă! Când s-au uitat în bordul maşinii, poliţiştii au încremenit!

Tragedie între Tunari și Balotești: căruţaşul n-a avut nicio şansă! Când s-au uitat în bordul maşinii, poliţiştii au încremenit!

S-a produs o tragedie, noaptea trecută, în judeţul Ilfov, între Tunari și Balotești: impact devastator între un autoturism și o căruță, pe un drum județean din apropierea Capitalei.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară după ora 23, în localitatea Tunari, din Ilfov, pe o porțiune de drum drept, dar alunecos. Șoferul mașinii – de 34 de ani – și căruțașul – de 58 – au murit, iar cei doi pasageri din autoturism au ajuns la spital.

Maşina a ajuns un morman de fiare

Impactul violent a transformat caroseria mașinii într-un morman de fiare. Din primele date, șoferul ar fi lovit frontal căruța care venea din sens opus. Când s-au uitat în bordul maşinii, poliţiştii au încremenit: acul mașinii s-ar fi oprit la 190 km/h.

„Un bărbat a condus un autoturism din direcția Tunari către Balotești, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se afla conducătorul acestuia. Din impact a rezultat decesul a două persoane, precum și rănirea celor doi pasageri din auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale„, a anunţat poliţia.

A murit şi calul

Nici calul de la căruţă nu a supravieţuit impactului extrem de violent. În prezent polițiștii desfășoară o anchetă pentru a a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

A murit și cel din căruță, și șoferul, amândoi au murit. Pasagerii din mașină n-au murit, ăia sunt loviți. Unul nu poate să vorbească, e lovit la cap, și celălalt e zgâriat și speriat. Șoferul cu viteză foarte mare. Are acul la 190 km/h, are acul limitat rămas„, a mărturisit un martor.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: