Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la Buzău! Un copil de 14 ani a murit după ce a încercat să își facă un selfie

Tragedie la Buzău! Un copil de 14 ani a murit după ce a încercat să își facă un selfie

Tragedie cumplită la Buzău. Un copil de 14 ani a plătit cu viața pentru un selfie. Băiatul ar fi vrut să-și facă o fotografie inedită, însă gestul i-a adus sfârșitul. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile prietenilor săi.

Copilul care a murit la Buzău în timp ce a încercat să își facă un selfie avea doar 14 ani. A vrut să își impresioneze cu o fotografie deosebită prietenii virtuali, însă a plătit cu viața.

Copil de 14 ani a murit, în timp ce făcea un selfie

Tragedia a avut loc chiar noaptea trecută. Copilul de 14 ani a urcat împreună cu câțiva pieteni, tot minori, la etajul unei clădiri dezafectate din Buzău. Scena de groază s-a petrecut chiar în fața celor mai buni prieteni ai băiatului care a murit, toți cu vârste tot de 14-15 ani.

Din primele informații, o clipă de neatenție i-a fost fatală copilului de 14 ani care voia să își facă un selfie. În încercarea de a surprinde cel mai bun selfie, copilul a murit. Băiatul a căzut în gol de la etajul doi, după un moment în care s-a dezechilibrat.

Polițiștii din Buzău au relatat întregul fir al tragicului eveniment.

„În jurul orei 20.00, un copil de 14 ani a murit la scurt timp de la momentul la care a căzut în gol, de la aproape 20 de metri, de la etajul 2 al unei clădiri dezafectate. Băiatul ajunsese acolo împreună cu 3 prieteni de 14-15 ani, după ce escaladaseră un gard, având se pare intenţia de a -şi face un selfie pe clădirea dezafectată.”, au transmis polițiștii din Buzău, potrivit News.ro

Din primele informații, copilul de 14 ani a fost preluat în viaţă de la locul incidentului. Din nefericire, a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, unde medicii au depus toate eforturile să-l salveze.

Poliţiştii trebuie acum să îi audieze pe prietenii copilului mort, în prezenţa părinţilor, pentru a afla cu exactitate motivul pentru care au ajuns în clădirea dezafectată, dar și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs cumplita tragedie.

Etichete: