Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la Buzău! Un polițist s-a urcat beat la volan și a luat viața unui bărbat de 33 de ani. Ce alcoolemie avea în momentul accidentului

Tragedie la Buzău! Un polițist s-a urcat beat la volan și a luat viața unui bărbat de 33 de ani. Ce alcoolemie avea în momentul accidentului

accident

Accident terifiant pe DN 10, în județul Buzău! Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit într-un accident provocat de un polițist care s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineață, 29 aprilie 2023.

Bărbatul de 33 de ani a murit pe loc

Bărbatul mort se afla într-o mașină ce era condusă de un polițist. Ambii erau din Nehoiu. Omul legii era în stare de ebrietate și, la un moment dat, a intrat puternic într-un TIR care staționa.

Conform IPJ Buzău, autoturismul se deplasa dinspre Buzău spre Brașov. Șoferul avea doar 24 de ani. Dintr-o dată, acesta părăsește partea carosabilă și intră într-o mașină de mare tonaj, care staționa în afara părții carosabile.

„Din primele date de la faţa locului, a reieşit că autoturismul condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov de către un şofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Nehoiu. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Buzău, conform Agerpres.

Polițistul beat se afla în timpul liber

Impactul a fost atât de puternic, încât pasagerul a murit. Mai mult decât atât, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat faptul că polițistul avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițistul se afla în timpul liber în momentul în care a produs accidentul. După tragedie, acesta a fost transportat imediatla o unitate medicală, în vederea prelevării probelor biologice, pentru a se stabili, cu exactitate, cât alcool avea în sânge în acel moment.

Mai mult decât atât, oamenii legii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: