Redactia.ro
Home » Homepage » Tragedie la Târgul de Crăciun! O tânără, de 28 de ani, a murit după ce s-a electrocutat de instalațiile brazilor

Tragedie la Târgul de Crăciun! O tânără, de 28 de ani, a murit după ce s-a electrocutat de instalațiile brazilor

Tragedie la Târgul de Crăciun.

O atmosferă plină de bucurie și entuziasm s-a transformat într-o tragedie neașteptată în orașul Dapitan, Filipine, când o tânără de 28 de ani și-a pierdut viața în timp ce admira decorul strălucitor al Târgului de Crăciun. Evenimentul șocant a avut loc pe 17 decembrie 2023 și a fost marcat de un incident tragic care a cutremurat comunitatea locală.

Carmela Tutong, în vârstă de 28 de ani, a căutat bucuria sărbătorilor împreună cu nepotul său de cinci ani, admirând luminițele strălucitoare de Crăciun. Cu toate acestea, o întâmplare nefericită a schimbat complet atmosfera festivă.

Cum s-a întâmplat tragedia

În timp ce se afla în parc, în fața primăriei, Carmela s-a așezat pe o balustradă de oțel pentru a se bucura de priveliște. Din nefericire, aceasta și-a pierdut echilibrul și a căzut într-o grămadă de luminițe de Crăciun, moment în care a fost electrocutată de mai multe ori. Privitorii, încremeniți de ororile spectacolului neașteptat, nu au putut interveni la timp pentru a o salva.

Imediat după incident, echipele de urgență au intervenit pentru a o extrage pe tânără și a o transporta la spital. Cu toate eforturile depuse, viața ei a fost imposibil de salvat, iar familia și comunitatea au fost lăsate în doliu.

Ce a transmis sora victimei

Sora tinerei decedate a făcut declarații cutremurătoare despre momentul tragic. Imaginile de la locul incidentului arată fum ieșind din corpul tinerei, iar sora ei a menționat că „doare atât de tare.” Aceasta a mulțumit surorii sale pentru iubirea acordată nepotului și a exprimat durerea pierderii neașteptate.

„Vreau doar să-i mulțumesc surorii mele pentru tot, în special pentru că mi-a iubit fiul ca și cum ar fi propriul ei copil. Vreau doar să o văd încă o dată pentru a-i spune cât de mult o iubim. Nu știu cum putem merge mai departe fără ea. Doare atât de tare”, a declarat sora tinerei, potrivit Mirror.

Tragedia la Târgul de Crăciun din Dapitan a adus suferință și durere unei familii și comunități care se pregătea să sărbătorească magia sărbătorilor. Incidentul servește drept memento al pericolelor ascunse și subliniază importanța asigurării măsurilor de siguranță în timpul evenimentelor festivităților publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: