Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie nemărginită pe muntele Athos! Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român

Tragedie nemărginită pe muntele Athos! Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român

Tragedie nemărginită pe muntele Athos! Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român

Tragedie nemărginită pe muntele Athos! Un român riscă să rămână fără ambele picioare după ce a fost împușcat de un preot, tot român. Iată detaliile cutremurătoare!

Un român, împușcat pe muntele Athos de un preot, tot român

O poveste nefericită din inima muntelui Athos din Grecia a scos la iveală un incident tragic ce a implicat doi români, un muncitor și un preot, care a avut consecințe devastatoare. Un bărbat în vârstă de 51 de ani, angajat ca muncitor necalificat la un schit de pe munte, risca să-și piardă ambele picioare în urma unei împușcături nefericite.

În urmă cu o săptămână, liniștea de pe munte a fost spulberată de un eveniment șocant. Un preot, tot român, a fost pus pe jar de o pisică care l-a enervat într-un mod neașteptat. Într-o explozie de furie, acesta a luat o pușcă și a încercat să tragă după pisică, fără să țină cont că în apropiere se afla și muncitorul de la schit. Astfel, glonțul nu a atins pisica, ci a nimerit muncitorul în ambele picioare. În acel moment, viața bărbatului de 51 de ani s-a schimbat pentru totdeauna. Căzând la pământ, el a fost grav rănit și a avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Într-un efort de a-și proteja interesele, preotul a cerut muncitorului să mintă în fața poliției și să declare că a fost rănit într-o partidă de vânătoare de mistreți, promițând că îl va ajuta și că-l va trimite acasă în țară.

Românul riscă să rămână fără ambele picioare

În momentul în care membrii familiei muncitorului s-au implicat, adevărul a ieșit la iveală. Văzând starea alarmantă în care se afla bărbatul, ei au cerut imediat sprijinul Consulatului României în Salonic pentru a obține asistență.

Cu ajutorul Consulatului, bărbatul a avut ocazia să ofere o nouă declarație poliției, dezvăluind adevărata natură a evenimentului. În urma acestui demers, pe numele preotului a fost deschis un dosar penal pentru acțiunile sale.

Cu toate că adevărul a ieșit la iveală, durerea și suferința muncitorului rămân prezente. Medicii care îl îngrijesc au anunțat că este posibil să fie nevoie de amputarea ambelor picioare pentru a-i salva viața.

 

 

Sursa foto: Adevarul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: