Redactia.ro
Home » Monden » Tragica poveste din copilăria Danielei Gyorfi. Boala a împiedicat-o să-și trăiască visul: „Voiam să mă fac gimnastă”

Tragica poveste din copilăria Danielei Gyorfi. Boala a împiedicat-o să-și trăiască visul: „Voiam să mă fac gimnastă”

Daniela Gyorfi o admira foarte mult pe Nadia Comăneci în copilărie. Aceasta nu a vrut să se facă inițial cântăreață, visul ei era să fie o gimnastă de succes precum idolul său. Copil fiind iubea sportul și nu exista dată când să nu răspundă la întrebarea „ce și-ar dori să se facă când o să fie mare”, „Nadia Comăneci”, dar a avut nenorocul de a se lupta cu o boală ce nu a lăsat-o să performeze în acest sport. Din păcate mama sa s-a accidentat, iar ea s-a îmbolnăvit.

Daniela Gyorfi, copilărie grea

Daniela Gyorfi a avut o copilărie grea, marcată de boala pe care a avut-o mama ei, de despărțirea părinților ei, dar și de neajunsuri.

„Copilăria mea a fost marcată brusc de despărțirea dintre mama și tata, divorțul lor m-a speriat foarte tare. Apoi a fost accidentul mamei. Nu mă gândeam prea departe la ce-aș vrea să devin. Nici nu am sperat vreodată că voi cânta, nu m-am gândit niciodată la asta. Era peste puterea mea de gândire la acea vârstă”, a declarat Daniela Gyorfi pentru „Fanatik.ro”.

Ce boală a împiedicat-o pe Daniela Gyorfi să performeze în sport 

În ciuda celor întâmplate, copilul din ea știa că iubește sportul. Ea o admira mult pe Nadia Comăneci, gimnasta etalon a României, însă nu a avut șansa de a-i călca pe urme.

„Nu m-am urcat în copaci și nu am speriat-o pe mama, dar, în timpurile alea, toate fetele doream să fim Nadia Comăneci. Voiam să mă fac gimnastă, făceam roata pe stradă, îmi plăcea foarte mult sportul.

Din păcate s-a accidentat mama, eu am făcut hepatită și nu am putut să fac sport de performanță, dar mi-ar fi plăcut foarte mult să am această șansă”, a adăugat Daniela Gyorfi pentru aceeași sursă.

Cum a ajuns Daniela Gyorfi cântăreață

Artistă povestește că mama ei a susținut-o pe tot parcursul carierei sale încă de la începuturi: 

„Mi-am dat seama că-mi place să cant prin clasa a 11-a sau a 12-a. Mama m-a auzit cântând prin casă ce era la modă atunci, Loredana, Angela Similea, Abba.

Ea m-a susținut, ea m-a împins de la spate să mă apuc de treabă. M-a dus la Școală Populară de Artă, am intrat din prima și de acolo am pornit pe drumul ăsta.

Mama a avut încredere în mine și mi-a zis că trebuie să reușesc, să fiu cineva, să depășesc răutatea oamenilor. Unii m-au primit, alții m-au dat afară. Nu aveam șanse pentru că nu aveam bani, eram vai de mine, dar am muncit, am strâns din dinți. Mi s-au închis o mie de uși, dar mi s-a deschis una importantă la final”.

Copilăria Danielei Gyorfi s-a terminat, brusc, cu îmbolnăvirea mamei sale

Mama Danielei Gyorfi a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Aceasta avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea propriei mamei sale.

„Am rămas marcată de faptul că bunica a vrut s-o trimită la azil. Țin minte că ne uitam una la alta, eu și mama, nu știam ce să facem. M-am maturizat rapid, dar nu-mi mai aduc aminte cum. Am stat prea mult timp în spital, am avut grijă și de alte femei din salon.

Am avut o copilărie destul de grea și marcată de ce înseamnă boală și de fracțiunea de secundă care îți schimbă viața”, a încheiat Daniela Gyorfi pentru aceeași sursă.

Au trecut nouă ani de la moartea mamei sale, iar Daniela Gyorfi este  sigură de faptul că mama ei o veghează și că este îngerul ei păzitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: