Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu a împlinit 69 de ani. Cum și-a serbat ziua de naștere fostul președinte

Traian Băsescu a împlinit 69 de ani. Cum și-a serbat ziua de naștere fostul președinte

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a ajuns la vârsta de 69 de ani. În trecut, Traian Băsescu, făcea petreceri alături de prieteni sau călătorea, de regulă, prin țară. 

 

Cum și-a serbat ziua de naștere

 

Traian Băsescu s-a născut pe 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraș Murtfalar, din județul Constanța. Fostul președinte a trecut printr-o mulțime de experiențe, a ocupat multe funcții. Traian Băsescu a iubit o singură femeie cu care are două fete și patru nepoți de care este foarte mândru. Fostul președinte a împlinit astăzi 69 de ani. Anul acesta, Traian Băsescu nu areușit să devină primarul Bucureștiului șia  pierdut în fața lui Nicușor Dan. Însă, nu stă departe de politică, ba etse foarte activ. Mai mult, și fiica sa cea mică, Elena Băsescu, va candida la alegerile parlamentare din decembrie. Fata lui Băescu merge de sla Constanța unde face campanie.

Mulți și-au aminitit de aniversarea tatălui ei și i-au transmis în timpul campaniei.  „Am mers, astăzi, prin pieţele din Constanţa (Cireşica, Brotăcei, Griviţa) pentru a împărţi măşti sanitare şi a prezenta principalele proiecte ale #PMP. M-a surprins extrem de plăcut numărul mare de constănţeni care ştiau că este ziua tatălui meu pe 4 noiembrie şi care i-au urat „la mulţi ani” prin intermediul meu. A fost o zi frumoasă pentru care le mulţumesc cetăţenilor Constanţei”, a mai spus Elena Băsescu.

Traian Băsescu și-a serbat ziua de naștere într-un mod discret, în familie, alături de soția care îi este alături de zeci de ani. Însă, nici de ziua sa, fostul președinte nu a stat și a dezbătut probleme politice pe rețelele de socializare.

Însă, de-a lungul timpului, Traian Băsescu și-a sărbătorit ziua de naștere nu numai în familie, ci și alături de cei mai apropiați prieteni. Fostul șef al statului și-a sărbătorit ziua de naștere în multe locuri exclusiviste și de lux. În 2013, fostul șef al statului a sărbătorit împlinirea a 62 de ani la vila de protocol, fiind și prima aniversare în calitate de bunic.

Ce pensie are Traian Băsescu

Traian Băsescu a fost comandant de navă, fost primar general și fost președinte. Traian Băsescu are un job de bunic, în acest moment, și este departe de îndatoririle față de stta. sDupă ani de activitate, are o pensie mare și este un om mai mult decât împlinit. Deși nu mai apare atât de des la TV, fostul președinte nu ezită să își spună părerea atunci când consideră că aceasta este necesară.

Traian Băsescu încasa un salariu lunar destul de consistent. Conform Digi 24, toți europarlamentarii primesc același salariu, aproximativ 8.700 de euro. Din aceștia, se scad taxele care sunt plătite de către Uniunea Europeană, alături de contribuții. Salariul net al unui parlamentar ajunge astfel la 6.824,85 de euro. La acești bani se adaugă cheltuieli pentru deplasări, diurna zilnică și costurile de cazare.

Demnitarii care au avut un mandat în PE și înainte de alegerile din anul 2009, au putut să opteze pentru a avea un salariu în conformitate cu sistemul din țara lor. Salariul este calculat ca 38,5% din salariul de bază al unui judecător de la Curtea Europeană de Justiție.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: