Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu a transmis un mesaj important românilor de 1 Decembrie! Le-a oferit un răspuns acid celor care nu-și cinstesc țara

Traian Băsescu a transmis un mesaj important românilor de 1 Decembrie! Le-a oferit un răspuns acid celor care nu-și cinstesc țara

GALERIE FOTO (3)

Traian Băsescu a transmis în decursul zilei de astăzi o urare românilor de pretutindeni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar nu toți urmăritorii săi din mediul online au fost de acord cu afirmațiile sale. Fostul președinte a fost deranjat de reacția unuia dintre aceștia, așa că i-a oferit un răspuns pe măsură.

Traian Băsescu a transmis un mesaj important românilor de 1 Decembrie

Traian Băsescu a îndeplinit cu mândrie funcția de președinte al României până în anul 2014, atunci când conducerea statului a fost preluată de Klaus Iohannis. De atunci, politicianul a preferat să fie o prezență mai modestă, pe care oamenii nu l-au uitat însă.

Ziua de 1 Decembrie a fost ocazia perfectă pentru domnul Băsescu să transmită câteva gânduri urmăritorilor săi din mediul online. Fostul șef de stat a adresat un mesaj scurt, care a avut însă un impact puternic asupra celor care încă îl simpatizează.

„La mulţi ani tuturor românilor aflaţi în ţară sau prin lumea largă”, a scris acesta pe Facebook.

Le-a oferit un răspuns acid celor care nu-și cinstesc țara

Postarea sa a strâns într-un timp record mii de aprecieri și comentarii, majoritatea menite să-i aducă cuvinte de laudă lui Traian Băsescu. Mulți dintre cei care-i urmăresc activitatea din mediul online i-au împărtășit sentimentul patriotic, alții și-au exprimat liber dorința de-a-l vedea din nou în funcția de președinte, dar au existat și persoane care și-au dorit să-și facă auzite gândurile negative.

Unul dintre comentariile celor mai puțin bine intenționați i-a atras atenția fostului președinte, care a ținut chiar să-i răspundă personal.

Mai exact, persoana respectivă a ținut să-l contrazică pe Traian Băsescu, afirmând că Ziua Națională a României nu ar trebui să fie sărbătorită cu atât de multă mândrie. Cauza ar fi situația actuală cu care ne confruntăm, care ar face poporul nostru să fie unul „penibil”.

„Nu e nimic de sărbătorit! Suntem penibili ca popor”,  a scris acesta.

Cuvintele lui nu au rămas fără răspuns din partea lui Traian Băsescu, care a simțit să-și apere patria. Cu toate că nu a negat situația actuală din România, fostul șef de stat i-a amintit persoanei în cauză de moștenirea istorică și culturală enormă a românilor de pretutindeni. Chiar dacă prezentul nu este unul ideal, acesta nu ar trebui să afecteze sentimentul de dragoste pe care îl simțim pentru țara și strămoșii noștri glorioși.

„Poate că ai ceva cu prezentul, dar 1 Decembrie este despre cea mai importantă zi din istoria acestui popor este despre istoria ţării tale omule. Cinsteşte această zi”, i-a răspuns Traian Băsescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: