Redactia.ro
Home » Monden » Traian Băsescu, nevoit să se mute! Cât costă noua locuință a fostului președinte

Traian Băsescu, nevoit să se mute! Cât costă noua locuință a fostului președinte

Traian Băsescu a fost surprins în timp ce vizita un complex rezidențial din nordul București. Fostul președinte al României, fiind nevoit să se mute, caută o nouă locuință pentru familia sa.

Un agent de vânzări a făcut publice informații despre vizita fostului președinte în complexul rezidențial. Toate apartamentele construite acolo până acum au fost vândute. Agentul a adăugat că unul dintre ele a fost vândut lui Traian Băsescu!

„Nu mai avem nimic disponibil, adică cu predare imediată. Avem termen de livrare 2024, septembrie, și vorbim de apartamente de tip studio, 2 camere, 3, 4… Vorbim de 2 camere, 48 de metri pătrați plus 6,5 metri balcon- 124.000 de euro plus TVA 5 la sută. Vorbim de apartamente complet echipate, finisate, predate la cheie!”, a spus agentul de vânzări, potrivit informațiilor transmise de romaniatv.net

De asemenea, acesta a fost întrebat și dacă o persoană care achiziționează un apartament se poate lăuda cu faptul că îl are pe Traian Băsescu drept vecin de cartier.

„Așa este, da!”, a confirmat agentul de vânzări, înainte de a sugera că fostul președinte a achiziționat un apartament cu mai mult de două camere.

Traian Băsescu, proprietarul unui penthouse în valoare de 400.000 de euro

Totodată, Traian Băsescu a fost surprins și de către două femei de serviciu care spun că au dat „nas în nas” cu el când acesta a venit să vizioneze apartamentul.

„Am dat nas în nas cu el când a venit să vizioneze! Eu eram la… subsoluri îi zicem noi, la minusuri, mă duceam să verific. Era cu domnii de la birouri să vadă parcarea. Bună ziua, bună ziua și-atât! Și-a văzut de drum cu domnii de la birouri să vadă locul de parcare! E exact ca la televizor! E un om normal! E exact așa cum pare la televizor! Poate și mai popular decât pare la televizor!”, a spus una dintre femei.

În acest context, acestea au explicat și că apartamentele din complexul rezidențial sunt foarte scumpe, iar Traian Băsescu a cumpărat probabil ultimul „penthouse” disponibil. Conform sursei menționate, prețul unui astfel de apartament este de aproximativ 400.000 euro.

Fostul președintele a recunoscut anterior că și-a cumpărat în rate un apartament aflat în București, însă nu se poate muta deoarece nu este mobilat.

„Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legate de scadența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a spus Traian Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: