Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Eu nu cred așa ceva”

Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Eu nu cred așa ceva”

Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare

Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare. Politiciana a fugit din țară, joi dimineața, fiind prinsă în Bulgaria. Ce declarații a făcut Traian Băsescu despre acest caz.

Traian Băsescu, prima reacție după ce Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare: „Eu nu cred așa ceva”

Traian Băsescu, fostul președinte al României a făcut primele declarații după ce Elena Elena Udrea a fost arestată. Fostul lider a ținut să precizeze, că Elena Udrea nu a luat bani drept mită, spunând că a vorbit cu fosta politiciană. Băsescu a declarat că Elena Udrea este optimistă și că s-ar fi așteptat la o asemenea pedeaspsă.

„Tot văd teoria statului paralel creat de Băsescu. Eu nu cred aşa ceva, nu am spus niciodată despre aşa ceva. Spre exemplu, și azi, când e un eveniment, că e vorba de Elena Udrea sau altul, se vorbește de statul pe care l-a creat Băsescu. Sunt 8 ani de când nu mai sunt președinte. Vreau să aflu o singură lege inspirată de mine. Tot pachetul de legi ale Justiției a fost creat de marii profesori de drept români, asistați de specialiști de la Banca Mondială și UE. NU am modificat niciun cuvânt din aceste legi, atunci când ele au venit la mine la promulgare”, a mărturisit Trăian Băsescu, pentru romaniatv.net

Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea

Fostul președinte al României a declarat că a vorbit ultima oară cu Elena Udrea în urmă cu câteva zile, înainte să afle sentința instanței. Băsescu a precizat că aceasta nu era panicată cu privire la sentintă, având în vedere este similară cu ceea ce a primit în celelalte dosare.

Arătaţi pe cineva care spune că i-a dat un leu lui Traian Băsescu sau Elenei Udrea, pe probe. Nimeni nu respectă legea finanţării partidelor. (…) Sunt momente grele, suntem o familie unită, care îşi duce soarta cum poate. Eu nu intru în casa nimănui (…) N-am vorbit, n-am avut cum. Eu am vorbit ultima dată cu Elena Udrea marți, săptămâna asta, și era foarte optimistă. Era optimistă, nu-și făcea probleme. Era convinsă că va primi și ea o sentință similară cu ce s-a dat în toate celelalte dosare”, a  mai spus  fostul președinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: