Redactia.ro
Home » Sport » Transferul lui Neymar se poate face! “Un jucător nu trebuie ținut cu forța”

Transferul lui Neymar se poate face! “Un jucător nu trebuie ținut cu forța”

Transferul lui Neymar se poate face

Toată vara cazul transferului lui Neymar de la PSG a fost foarte mediatizat. Brazilianul a anunțat clar că nu mai vrea la PSG, dar a fost obligat să se alăture lotului după vacanță.

Transferul lui Neymar se poate face. După ce nu s-a prezentat la reunirea parizienilor și nici la antrenamente, a fost obligat să se alăture echipei și să plece în stagiul de pregătire din China. Atacantul nu a evoluat în niciunul dintre meciurile de pregătire. Va rata și amicalul cu FC Sydney, programat marți la Suzhou. A rămas să se antreneze la Shenzhen. Coechipierul lui Neymar, Marco Verratti a vorbit pentru RMC Sport despre plecarea colegului său.

“Când un jucător vrea să plece, nu trebuie împiedicat. Normal că există niște condiții financiare, dar nu trebuie să oprești un fotbalist împotriva voinței sale. Eu sincer nu l-am auzit niciodată spunând că vrea să plece, dar nu știu exact ce a vorbit cu oficialii clubului”, a declarant mijlocașul

Neymar insistă! Nu mai vrea la PSG

Insistența brazilianului i-a determinat pe oficialii de la PSG să see gândească serios la posibilitatea unui transfer. Inițial au respins toate ofertele. Acum se pare că parizienii s-au râzgândit și s-au întâlnit cu reprezentanții spaniolilor de la Barcelona pentru a discuta condițiile. Se pare că cel care a avut un cuvânt greu de spus a fost agentul israelian, Pini Zahavi, unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal. Realizarea transferului este acum doar o chestiune de câteva zile. Francezii i-au transmis președintelui catalan, Josep Maria Bartomeu că așteaptă o ofertă concretă. PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în 2017 pentru starul Brazilian, acesta fiind cel mai scump jucător din istoria fotbalului. De asemenea el este și al treilea marcator din toate timpurile pentru naționala țării sale. Este devansat de pele și Ronaldo.

Nu poate juca în Supercupa Franței

Francezii încep sezonul pe 3 august cu Supercupa Franței. O vor întâlni pe Rennes. Campioana din Ligue I nu îl va putea însă folosi pe Neymar, chiar dacă l-au inclus în lot. Atacantul de 27 de ani este suspendat, după ce a lovit un fan pe 27 aprilie la finala Cupei Franței.