Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile. Imaginile cu ea au devenit virale pe Internet

Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile. Imaginile cu ea au devenit virale pe Internet

GALERIE FOTO (3) Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile

Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile. Machiajul poate face minuni, iar câteodată transformările par ireale. O femeie trecută de prima tinerețe a avut parte de o schimbare majoră. Aceasta a mers la un salon de înfrumusețare și le-a cerut specialiștilor să o machieze, pentru a-și aminti de tinerețea sa. Rezultatul a fost de-a dreptul șocant!

Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile. Imaginile cu ea au devenit virale pe Internet

Transformare uluitoare pentru pentru o femeie care nu s-a mai machiat de ani de zile. Machiajul profesionist poate schimba înfățișarea oricărei femei. Este și cazul unei femei trecută de prima tinerețe care și-a dorit să se simtă frumosă, ca în anii trecuți. Aceasta a intrat într-un salon de înfrumusețare și le-a cerut specialiștilor un machiaj simplu, dar aceștia i-au făcut o surpriză extraordinară. ,,Știu că nu sunt cea mai frumoasă și că nu arăt deloc bine. Nu vreau să vă mănânc mult timp, vreau doar un machiaj simplu, ca să îmi amintesc de anii tinereții. Va fi o mică alinare pentru mine”, a spus femeia.

Make-ul artistul a fost impresionat de modestia femeii și s-a străduit să îi scoată în evidentă trăsăturile și a reușit. Rezultatul a fost uimitor, iar în momentul în care s-a uitat în oglindă, aceasta a început să plângă spunând că nu se mai recunoaște.

Transformare uluitoare!

O bătrână a intrat la salonul de înfrumusețare pentru o manichiură, iar ce a urmat a emoționat-o

O femeie în vârstă, cu mâinile muncite, a intrat într-un salon de înfrumusețare pentru o manichiură simplă. Extrem de rușinată cu unghiile ei, aceasta i-a cerut manichiuristei să-i facă unghiile, dar să aleagă o culoare simplă. Impresionată de atitudinea bătrânei, aceasta a postat povestea în mediul online, devenind virală. Manichiurista a spus că a fost surprinsă să vadă o asemenea clientă la ea în salon, mai ales că era extrem de timidă și rușinată. „Vreau o culoare simplă deoarece stiu ca mâinile mele sunt urâte, nu vreau să atrag atentia asupra lor”, i-a spus bătrânica manichiuristei. Emoționată și impresionată, manichiurista a izbucnit în lacrimi, adresându-i câteva cuvinte. „Dar de ce v-ar fi rușine cu mâinile dumneavoastră? Ele spun povestea vieții, cu ele probabil că ați făcut lucruri la care alții doar visează în momentul de față! Fiți mândră!”, este răspunsul pe care i l-a oferit manichiurista.

Rezultatul a fost unul ideal pentru bătrânică. Manichiurista a ales culoarea roz, iar femeia a fost încântată și mândră de unghiile ei. Deși a crezut că va pleca acasă cu o manichiură banală, bătrânică a rămas uimită de munca manichiuristei. După ce a publicat povestea acesteia pe Internet, internauții s-au declarat impresionați de viața bătrânei, iar imaginea cu unghiile sale a devenit virală pe Internet.

O bătrână a intrat la salonul de înfrumusețare pentru o manichiură
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: