Redactia.ro
Home » Știri » Transformarea uluitoare a lui Kim Jong-un. Liderul nord-coreean a slăbit 20 de kilograme

Transformarea uluitoare a lui Kim Jong-un. Liderul nord-coreean a slăbit 20 de kilograme

GALERIE FOTO (2) Transformarea uluitoare a lui Kim Jong-un. Liderul nord-coreean a slăbit 20 de kilograme

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a trecut printr-o transformare uluitoare. Acesta a reușit să slăbească 20 de kilograme, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. 

Transformarea uluitoare a lui Kim Jong-un. Liderul nord-coreean a slăbit 20 de kilograme

Imaginile cu liderul nord-coreean Kim Jong-un au făcut înconjurul lumii. După problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu ceva timp, acesta a reușit să slăbească până la 20 de kilograme, iar acum arată uimitor!

Kim Jong-un are 37 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți lideri din lume. Imaginile difuzate de televiziunea de stat KC TV, preluate de Blick, arată un Kim suplu, aproape de nerecunoscut. Fotografia care îl înfățișează pe noul Kim este făcută pe un șantier, unde liderul de la Phenian vizitează un bloc aflat în construcție.

Potrivit portalului „NK News”, este o captură dintr-o transmisiunea difuzată de televiziunea de stat pe 20 august. Transformarea e vizibilă. Potrivit Serviciului Național de Informații din Coreea de Sud, liderul de la Phenian ar fi pierdut până la 20 de kilograme. New York Post a scris, la începutul lunii, că dictatorul ajunsese să cântărească 140 de kilograme, la o înălțime de doar 1,70 de metri. Gradul 3 de obezitate!

Kim Jong-un este un fumător înrăit și a avut probleme de sănătate, pe care cei ce observă regimul de la Phenian de la distanță le-au pus pe seama greutății sale și a stilului de viață. La acest moment nu este clar dacă liderul nord coreean a slăbit din cauza unei boli sau pentru că a vrut să piardă din greutate. Pe de altă parte, televiziunea de stat din Coreea de Nord a început să difuzeze desene animate prin care copiii sunt avertizați asupra pericolului obezității și mâncatului în exces.

Kim Jong-un și-a înscenat moartea

Kim Jong-un și-ar fi înscenat moartea, pentru a-i prinde pe „trădătorii” care doreau să-l înlăture de la putere, susțin experții citați de The Sun. Afirmația vine după ce un diplomat nord-coreean și-a cerut scuze după ce ar fi spus că liderul suprem de la Phenian Kim Jong-un este atât de bolnav încât nu se poate ridica din pat. La câteva zile, tiranul a fost filmat în timp ce fuma încontinuu, aflându-se într-o vizită oficială.

Sky News Australia susține că liderul Coreei de Nord și-a înscenat moartea și a lipsit 20 de zile. Totul pentru a prinde mai mulți „trădători” din anturajul său. Kim Jong-un a dispărut din spațiul public timp de trei săptămâni – o perioadă neobișnuit de lungă pentru liderul fotogenic – alimentând speculațiile potrivit cărora ar fi murit.

Unii experți și-au exprimat îngrijorarea cu privire la perspectivele statului armat nuclear în cazul unei succesiuni neașteptate. Ulterior, presa nord-coreeană a publicat mai multe fotografii și clipuri video cu Kim Jong-un participând la inaugurarea unei fabrici de îngrășământ agricol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: