Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Kim Jong-un, dispărută de un an. Care este cauza

Soția lui Kim Jong-un, dispărută de un an. Care este cauza

Soția lui Kim Jong-un, dispărută de un an. Este mister în Coreea de Nord după ce soția lui Kim Jong-un, Ri Sol Ju, în vârstă de 31 de ani, nu a mai fost văzută în public, din ianuarie 2020. În presa internațională se speculează mai multe informații cu privire la o posibilă sarcină sau o boală extrem de gravă a acesteia.

Soția lui KimJong-un, dispărută de un an

Soția lui Kim Jong-un, dispărută de un an. Coreea de Nord este învăluită în mister, după ce din ianurie 2020, soția lui Kim Jong-un nu a mai fost văzută în public. Ri Sol Ju, în vârstă de 31 de ani, a stârnil, astfel, semne de întrebare în presa internațională: ”Este oare însărcinată?”, ”Suferă de o boală gravă?”

Este bine știut că accesul la la informațiile din Coreea de Nord este inexistent, astfel, faptul că Ri Sol Ju, nu a mai avut apariții publice din 25 ianuarie 2020, coincide cu startul pandemiei și dă curs unor astfel de scenarii. De altfel, reamimtim că și liderul nord coreean a avut o perioadă de dispariție din lumea publică, odată cu debutul pandemiei de coronavirus în lume, fiind informații legate chiar de moartea acestuia. După un timp, însă, acesta a revenit în public.

Ri Sol Ju s-a căsătorit în anul 2009 cu seful de stat nord-coreean. În anul 2018, Ri Sol Ju a primit distincția de „Prima Doamnă”, fiind pentru prima oară, în ultimii 40 de ani, când soția unui dictator nord coreean primește o astfel de titulatură.

Numele soției lui Kim Jong-un, interzis în China

Numele soției lui Kim Jong-un a fost interzis pe rețeaua de socializare, Weibo, în China, după ce în 2018, liderul de la Phenian a efectuat o vizită la Beijing, împreună cu aceasta. Atunci, internauții au apreciat ținuta lui Ri Sol Ju, în defavoarea soţiei preşedintelui Xi, fosta solista a armatei.

„Ri Sol-ju este într-adevăr amabilă și frumoasă. Pot spune că se pricepe mai bine decât sora lui Kim la diplomație, din poziția de primă doamnă”, a scris o persoană pe Weibo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: