Redactia.ro
Home » Monden » TRAUME pentru Niculina Stoican: „Mă trezeam plângând și abia reușeam să mă liniștesc”. Ce a marcat-o atât de tare, în Grecia

TRAUME pentru Niculina Stoican: „Mă trezeam plângând și abia reușeam să mă liniștesc”. Ce a marcat-o atât de tare, în Grecia

Niculina Stoican, cea care este una dintre cele mai respectate și apreciate artiste de muzică populară de la noi, a avut o traiectorie plină de încercări și lacrimi.

Înainte să ajungă cunoscută, la scurt timp după nuntă, ea a lucrat ca baby-sitter în Grecia, experiență care a marcat-o.

Soţul ei a făcut închisoare

Cântăreața a vorbit, pentru unica.ro, despre secretul unei căsnicii trainice, de 31 de ani, alături de Valentin Stănescu, și recunoaște că rolul de mamă este cel în care a fost întotdeauna panicată.

Cunoscuta artistă își aduce aminte de copilăria ei minunată alături de bunici și de faptul că mereu era responsabilă de trăsnăile pe care le făcea sora ei, Adriana.

Soțul Niculinei Stoican a făcut doi ani de închisoare, între 2014 și 2016, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, împreună cu alte persoane.

Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele„, a povestit artista.

Experienţa din Grecia a traumatizat-o

„Am gustat și eu din pâinea emigrantului şi ştiu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale. Am plecat în Grecia pentru că, după căsătorie, ne-am dorit să facem bănuți și să ne împlinim visele.

Mi-a fost atât de greu și am fost foarte marcată. Ani la rând după ce m-am întors acasă, când visam noaptea că sunt în Grecia, mă trezeam plângând și abia reușeam să mă liniștesc.

Ne-a fost extrem de greu amândurora”, a zis Niculina Stoican.

Niculina Stoican are studii muzicale, fiind absolventă a Facultății de Etnomuzicologie și Folclor din București, la clasa regretatei Mărioara Murărescu. Înainte de a deveni reputata interpretă de muzică populară de astăzi, Niculina Stoican a lucrat ca bonă în Grecia, unde primea bani lunar pentru a avea grijă de copilași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: