Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trebuie să știi asta dacă ești client ING! Anunțul făcut de reprezentații băncii

Trebuie să știi asta dacă ești client ING! Anunțul făcut de reprezentații băncii

Amanarea ratelor la ING Bank

ING Bank România a anunțat o nouă funcționalitate pentru aplicația Home’Bank, denumită „Permisiuni”, care oferă clienților un control mai mare asupra tranzacțiilor efectuate cu cardurile lor. Prin această opțiune, clienții pot bloca anumite tipuri de tranzacții, cum ar fi retragerile de numerar de la ATM, plățile online, tranzacțiile în afara Spațiului Economic European și multe altele, pentru a spori securitatea conturilor lor.

Ce este funcționalitatea „Permisiuni” și cum funcționează

Noua funcționalitate „Permisiuni” din aplicația Home’Bank permite clienților să dezactiveze diverse tipuri de tranzacții cu cardul pe care nu le folosesc frecvent sau pe care le consideră riscante. Printre acestea se numără retragerea de numerar de la bancomat, plățile pe internet, plățile la POS, tranzacțiile cu criptomonede, tranzacțiile în afara Spațiului Economic European și plățile de tip „jocuri de noroc”. Aceste măsuri sunt menite să reducă riscurile de fraudă și să ofere clienților un control mai mare asupra utilizării cardurilor lor.

Pentru a utiliza această funcționalitate, clienții trebuie să acceseze secțiunea „Produse și Servicii” din Home’Bank, să selecteze cardul dorit și să configureze permisiunile și limitele tranzacțiilor. Aceasta oferă flexibilitate maximă și securitate suplimentară, permițând dezactivarea temporară a anumitor tipuri de tranzacții, care pot fi apoi re-activate rapid atunci când este necesar.

Avantajele utilizării cardurilor virtuale

Pentru cei care fac frecvent plăți online, ING recomandă utilizarea unui card virtual atașat unui cont secundar. Astfel, clienții pot transfera doar suma necesară pentru cumpărături în contul secundar, menținând tranzacțiile online blocate pe contul principal. Această metodă oferă un nivel suplimentar de siguranță, deoarece un eventual fraudator nu va putea cheltui mai mult decât suma disponibilă în contul secundar.

Pentru un plus de siguranță, pentru că e sezonul vacanțelor, să folosească un card virtual, pentru că indiferent ce s-ar întâmpla, un fraudator nu va putea niciodată să cheltuiască mai mult decât găsește în contul secundar,” a explicat Raluca Voicu, Manager Issuer and Acquirer Fraud Investigations la ING Bank România.

Beneficiile și flexibilitatea noii funcționalități

Funcționalitatea „Permisiuni” oferă clienților ING flexibilitatea de a controla mai bine utilizarea cardurilor lor. Aceștia pot dezactiva temporar anumite tipuri de tranzacții și le pot reactiva rapid atunci când au nevoie. Aceasta nu doar că reduce riscul de fraudă, dar oferă și liniștea că fondurile sunt protejate împotriva utilizării neautorizate.

În contextul creșterii numărului de fraude bancare, astfel de măsuri sunt esențiale pentru a proteja utilizatorii. ING Bank a demonstrat că este proactivă în a oferi soluții inovative care să răspundă nevoilor clienților săi, punând un accent deosebit pe securitate și protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: