Redactia.ro
Home » Știri » Trecea prin parcul din Bacău, când a observat ceva pe bancă. Ce a urmat i-a alertat pe toți

Trecea prin parcul din Bacău, când a observat ceva pe bancă. Ce a urmat i-a alertat pe toți

GALERIE FOTO (4)

O imagine din Bacău a stârnit un val de reacții pe Internet. O tânără le-a povestit internauților peste ce a dat, în timp ce trecea prin Parcul Cancicov.

O simplă plimbare prin parc s-a transformat într-o adevărată aventură pentru o tânără din Bacău. Trecea pe lângă o bancă din Parcul Cancicov, cea mai importantă zonă verde din centrul municipiului, când a văzut ceva ce nu a putut să o lase indiferentă.

Trecea prin parcul din Bacău, când a observat ceva pe bancă. Ce a urmat i-a alertat pe toți

A avut prezența de spirit și a făcut câteva poze. Însă ce a urmat, întrece orice imaginație. Imaginile au ajuns pe un grup dedicat locuitorilor din Bacău.

În poze, se poate vedea cum pe bancă se afla o pungă de plastic cu ceva înauntru.

“Bună dimineața! În parcul Cancicov pe o bancă este un portofel si o plăcintă (cineva le-a uitat). Vă rog verificați-vă!”, este mesajul care a însoțit câteva poze cu ce a găsit pe banca din Parcul Cancicov.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Internauții au intrat imediat în alertă.

“Poate a fost un suflet milos care s-au gândit să facă o mica pomana și o bucurie unui om necăjit!”, a fost unul dintre primele comentarii.

“necajiti in bc????mai rar…drogati ,gunoieri si dak faci o pomana si le dai un sendwish il arunca si vor de la Mec”, a răspuns un internaut.

“Da,va dau dreptate.Am dat într-o zi unui necăjit ce a bătut la ușa mea ,o jumătate de pâine și vreo 6 pârjoale.Peste o oră când am coborât sa duc gunoiul am văzut jumătatea de pâine aruncata la parterul blocului.Din acel moment eu nu am mai deschis ușa pt nici un cerșetor.”, este experiența neplăcută prin care a trecut un alt băcăuan.

“Predă portofelul (punga)… POLIȚIEI…..”, a fost un alt sfat al celor de pe grup. Însă ce a urmat întrece orice imaginație și a stârnit

“eu am plecat din zona respectivă. Un domn a spus că se va ocupa de pachet”, a răspuns persoana care a făcut postarea.

“da….. Acum depinde de acel,, domn,,……..!!!”, “Ok si daca posesoarea portofelului vede postare cum face sa gaseasca acel domn ?! Mai bine il tineai tu.”, “cred ca să ocupat de tot” “mai bine șterge postarea, n-are nici un rost”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Parcul Cancicov, emblematic pentru Bacău

Parcul Cancicov este emblematic pentru Bacău. Cu o suprafață de 24,50 de hectare, este cea mai importantă zonă verde din centrul municipiului. A fost înființat prin Decret regal la 9 mai 1938 la cererea locuitorilor din Bacău, și a purtat inițial denumirea de Parcul Carol.

Până în 1946, acest parc a fost cunoscut sub denumirea de Parcul nou sau Parcul Eminescu, după care numele i-a fost schimbat în Parcul Libertății. După Revoluția din 1989, parcul a primit numele de Parcul Cancicov, după numele familiei Cancicov, care a donat terenul primului parc din oraș.

Aici au fost amplasate mai multe busturi ale unor personalități, printre care Mihai Eminescu, Ion Creangă, Costache Negri, Alecu Russo, Mircea Cancicov, Mihail Kogălniceanu și C. Pintea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: