Redactia.ro
Home » Știri » Trecerea de pietoni unde fetița de 11 ani din București și-a pierdut viața a fost remarcată. Au trecut trei săptămâni de la teribilul accident

Trecerea de pietoni unde fetița de 11 ani din București și-a pierdut viața a fost remarcată. Au trecut trei săptămâni de la teribilul accident

În urmă cu 3 săptămâni, o fetiță în vârstă de doar 11 ani și-a pierdut viața în București în urma unui accident teribil. A fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de un polițist, iar echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul. Au rămas în urmă multe regrete, iar avocatul familiei sale, Adrian Cuculis, a transmis în decursul zilei de vineri, 28 ianuarie, ce măsuri au luat autoritățile din capitală pe strada unde a avut loc accidentul.

Trecerea de pietoni unde fetița de 11 ani din București și-a pierdut viața a fost remarcată. Au trecut trei săptămâni de la teribilul accident

Accidentul de pe Bulevardul Laminorului din București în care o fetiță de 11 ani și-a pierdut viața a șocat publicul din România. Raisa Barbu și prietena ei treceau regulamentar pe trecerea de pietoni și au fost lovite de o mașină de poliție care circula cu viteză foarte mare. Ulterior, s-a descoperit că polițistul vinovat nu era în misiune și că nu s-a asigurat corespunzător atunci când a trecut prin zona respectivă.

La trei săptămâni după accident, avocatul familiei Barbu, Adrian Cuculis, a transmis informații referitoare la măsurile care au fost luate la locul producerii accidentului. Trecerea de pietoni a fost marcată corespunzător, după o perioadă de mai bine de un an în care locuitorii bulevardului au făcut solicitări în acest sens.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetiţa familiei Barbu şi-a pierdut viaţa şi încă o fată de 11 ani o să rămână pe viaţă cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape trei săptămâni de la accident şi la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor ca pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacţie a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală”, spune Adrian Cuculis, avocatul familiei Barbu, scrie Observator.

Mașina de poliție este în aceste zile expertizată tehnic

După ce polițistul care a cauzat accidentul a fost audiat de procurori, mașina care a produs accidentul urmează să fie supusă unei expertize tehnice. Bărbatul și-a recunoscut cu regret fapta și a declarat că nu le-a văzut pe cele două fetițe, dar viteza cu care circula nu este una certă.

Pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, specialiștii vor face o reconstituire a acestuia. Aceste informații au fost transmise de avocatul Adrian Cuculis.

„Maşina de poliţie care a fost implicată în accident este aici, la Brigada Rutieră în spate, şi urmează să fie luată cam într-o săptămână, o saptămână jumătate. O să fie ridicată pe rampă, dusă în sediul RAR, acolo se vor face teste şi, eventual, inclusiv la faţa locului – sigur, nu cu aceeaşi maşină, că nu mai este funcţională, evident. Se va face o reconstituire de fapt a accidentului”, spune avocatul Adrian Cuculis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: