Redactia.ro
Home » Știri » Trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cum a fost comemorat designerul român de colegii săi din showbiz-ul românesc

Trei ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Cum a fost comemorat designerul român de colegii săi din showbiz-ul românesc

razvan ciobanu

Astăzi, 29 aprilie 2022, se împlinesc 3 ani de la moartea regretatului Răzvan Ciobanu. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, în preajma sărbătorilor pascale din 2019. Decesul acestuia este încă discutat și pus sub semnele întrebării. Dosarul viza mai multe persoane care ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc.

Pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, creatorul de modă s-a stins din viață. La doar 43 de ani, regretatul designer a murit în urma unui accident cumplit. Acesta ar fi avut viteză mare, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul volanului. Ulterior, ar fi intrat violent într-un copac situat la intrarea în comuna Săcele.

Întâmplarea nefericită a cutremurat întreaga țară. Iubit de sute de oameni, designer-ul a lăsat multă durere în urma lui. Nici acum, la aproape trei ani de la tragedie, cei care l-au apreciat nu l-au uitat.

Comemorarea lui Răzvan Ciobanu

Deși au trecut 3 ani de la tragedie, oamenii nu l-au uitat pe creatorul de modă. Prietenii și localnicii au pus o placă de marmură la locul accidentului. Pe acea placă au scris câteva versuri emoționante, în onoarea lui Răzvan Ciobanu.

„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, sunt câteva dintre versurile pline de emoție și sentiment scrise de apropiații lui Răzvan Ciobanu, pe piatra sa mortuară.

Viața regretatului designer

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976. Creatorul de modă a avut prima prezentare la 19 ani. În cariera sa a participat la mai multe prezentări de modă internaționale. El a colaborat inclusiv cu Irina Schrotter, dar și cu branduri cunoscute.

Răzvan Ciobanu a fost student la design vestimentar la Timișoara, la sfârșitul anilor 90.  A fost și realizatorul emisiunii de modă „În mov și galben”, de la Radio Europa Nova Timișoara.

În 2007, Răzvan Ciobanu și Irina Schrotter, împreună cu alți designeri cunoscuți au mers la expoziția internațională de design vestimentar The Train, ce s-a ținut la New York. Acesta a făcut parte și din proiectul „Bravo, ai stil!”. Făcea parte din juriul show-ului de la Kanal D.

Răzvan Ciobanu a fost implicat în mai multe scandaluri. A fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa celui care i-a fost prieten aproape opt ani. De asemenea, designer-ul a fost acuzat că are datorii de mii de euro către prieteni şi că ar fi în faliment. În 2018, a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: