Redactia.ro
Home » Știri » Trei copii, la un pas de moarte, în casă, lângă tatăl lor! Explozia puternică le-a pus viaţa în pericol

Trei copii, la un pas de moarte, în casă, lângă tatăl lor! Explozia puternică le-a pus viaţa în pericol

Trei copii de 5, 7 şi 8 ani şi tatăl lor, un bărbat în vârstă de 36 de ani, au fost răniţi, sâmbătă seara, în urma unei explozii produse la o locuinţă din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui.

Victimele au prezentat arsuri de gradele I şi II pe faţă şi pe corp.

Explozia s-a produs în baie

Explozia s-a produs în baia unei case din comuna vasluiană Stănilești, în momentul în care tatăl celor trei copii a vrut să schimbe butelia care alimenta un boiler.

Furtunul era defect, iar încăperea s-a umplut de gaz, care s-a aprins de la o simplă scânteie. Deflagrația a fost atât de puternică, încât tavanul s-a prăbușit.

În cursul nopții, răniţii au fost transferați la spitale din Iași, pentru tratamente complexe.

Cele patru victime au fost evacuate, evaluate şi li s-a acordat primul ajutor, ulterior fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Huşi.

Victimele sunt transportate la unităţi medicale din municipiul Iaşi. Cei trei copii sunt transferaţi la Spitalul ‘Sfânta Maria’ Iaşi, în timp ce tatăl acestora este transportat la Spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Un copil, ars pe 36% din suprafața corpului

Cei trei copii au fost transferați la Spitalul Sf Maria din Iași deoarece aici există linii de gardă pe secția de chirurgie plastică.

„Un bărbat de 36 de ani, cu arsuri pe 10 la sută suprafața corporală, fiul său de 5 ani, cu arsuri pe 36 la sută și surorile acestuia din urmă, cu arsuri pe 10 și 18 la sută suprafață corporală”, a spus dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanța Vaslui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: