Redactia.ro
Home » Știri » Trei familii își plâng morții, după tragedia de la mina Jilţ din Gorj: „Am tras speranţă că n-o fi el!”. Totodată, „cad” primele capete după această tragedie

Trei familii își plâng morții, după tragedia de la mina Jilţ din Gorj: „Am tras speranţă că n-o fi el!”. Totodată, „cad” primele capete după această tragedie

Trei familii își plâng morții, după tragedia de la mina Jilţ din Gorj: „Am tras speranţă că n-o fi el!”

Familiile celor trei mineri decedați sunt în doliu, suferă și nu le ajută nicicum compensațiile în bani din partea statului. Totodată, „cad” primele capete după această tragedie și mai multe anchete încearcă să stabilească cum au murit minerii. Iată detalii!

Trei familii își plâng morții, după tragedia de la mina Jilţ din Gorj: „Am tras speranţă că n-o fi el!”. Totodată, „cad” primele capete după această tragedie

Familiile celor trei mineri decedați suferă, iar compensațiile în bani nu le ajută. Statul le dă câte 40 de mii de lei pentru pierderile suferite.

Reporter – familie, potrivit Observator: Pe ei tuburile de oxigen i-a strivit, a căzut peste ei şi i-a omorât. Noi tot am tras speranţă că n-o fi, n-o fi el, o fi altul.

La 29 de ani, Dragoş abia se angajase ca electrician la mină de curând. Soţia lui e însărcinată. Ea a fost anunțată că soțul ei a murit asfixiat.

Mama lui Dragoş, potrivit Observator: Pentru că nu avea serviciu şi a zis că să fie bine pentru copil şi pentru familia lui.

Unchiul lui Dragoş, potrivit Observator: Are două luni de când e angajat şi l-a omorât! Îi obligă să se urce-n maşini, îi obligă să facă cum fac. El i-a angajat pe copiii ăştia ca să-i omoare.

Un alt bărbat de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul în accidentul de camion din carieră. Fiicele lui au fost cele care l-au convins să-şi găsească un job acasă, după ce acesta a muncit pe TIR, potrivit sursei menționate mai sus.

În timp ce familiile suferă, „cad” primele capete după această tragedie. Doi directori au fost schimbaţi din funcţie, iar un altul a demisionat. Si ministrul Energiei, Virgil Popescu, ar putea să își piardă funcția.

Trei familii își plâng morții, după tragedia de la mina Jilţ din Gorj: „Am tras speranţă că n-o fi el!”
Foto: colaj – preluare Observatornews.ro

Fratele unei victime, disperat la primirea veștii

Ajuns la fața locului, fratele unui bărbat dintre cei trei mineri decedați în Gorj și-a strigat disperarea din toți rărunchii: „Cum, mă, cum să fie mort? Cum să fie mort? Ce făcură, mă, de atâta timp de când se întâmplă, că nu-s în stare mă, să facă drumuri? Nu-s în stare! Că dacă aveau drumuri făcute, poate trăia! Poate trăia dacă aveau drumuri făcute! Nu au! Stau în birouri, nu iasă din birouri, la căldură, că-i nămol! Ei nu pot să meargă, noi putem să mergem, că suntem proştii lor! Proştii lor, să ia bani de pe urma noastră! De pe urma noastră ia bani! Stau în birouri, nu iasă afară, nu fac drumuri!”, a spus bărbatul, potrivit news.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: