Redactia.ro
Home » Știri » Trei fructe pe care ar trebui să le consumi în toamna asta pentru a-ți crește imunitatea

Trei fructe pe care ar trebui să le consumi în toamna asta pentru a-ți crește imunitatea

Vine iarna! Și aceasta este mai mult decât doar sloganul pentru Game of Thrones. Odată cu căderea frunzelor este foarte important să mâncați sănătos pentru a vă menține sistemul imunitar funcțional. Un lucru de care trebuie să ținem cont este sănătatea. Cu ajutorul fructelor care sunt bogate în vitamine ne putem menține sănătoși. Iată cinci fructe pe care trebuie neapărat să le consumi o dată cu venirea anotimpului friguros.

Rodie

Proprietățile anti-îmbătrânire ale rodiilor vă pot ajuta într-adevăr să trăiți mai mult și mai sănătos. Rodiile conțin niveluri ridicate de antioxidanți, vitamina C și alte vitamine și minerale care stimulează imunitatea. Aceste componente nutriționale vă pot ajuta, de asemenea, sănătatea inimii și chiar lupta împotriva cancerului. De asemenea, sunt sărace în calorii și bogate în fibre, astfel încât rodiile pot ajuta la scăderea în greutate.

Mere

Deoarece coaja mărului și fructele de pădure conțin bioflavonoide, ele ajută sistemul imunitar și reduc capacitatea colesterolului de a înfunda arterele. Pline de antioxidanți și vitamina C, merele au fost legate de beneficii pentru sănătate precum stabilizarea zahărului din sânge, reducerea colesterolului, reducerea riscurilor de cancer și astm. În plus, pot preveni apariția degenerescenței maculare și a bolii Alzheimer, conform blog.mercy.com.

Afine

Afinele sunt una dintre cele mai bune fructe de pădure pentru sănătatea ta. Sunt bogate în substanțe nutritive și antioxidanți și sunt ușor de încorporat în dieta ta. Puteți adăuga afine la brioșe, iaurt sau salate sau pur și simplu mâncați-le simplu. De asemenea, puteți lua suplimente sau puteți bea suc de afine. Studiile au arătat o mare varietate de beneficii pentru sănătate legate de consumul de afine, inclusiv prevenirea infecțiilor tractului urinar și a ulcerului gastric, protecție împotriva accidentului vascular cerebral, a bolilor cardiovasculare și a cancerului de sân și gură și dinți sănătoși, inclusiv capacitatea de a reduce inflamația gingiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: