Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Trei indivizi au fugit din restaurant fără să plătească. Câteva zile mai târziu, proprietarul a primit un bilet memorabil

Trei indivizi au fugit din restaurant fără să plătească. Câteva zile mai târziu, proprietarul a primit un bilet memorabil

În secolul 21, poate fi un șoc atunci când ieșiți la un restaurant sau la un pub care acceptă doar numerar, ceea ce nu vă lasă altă alternativă decât să rătăciți pe străzi în căutarea unui bancomat. Este exact ceea ce au pățit trei bărbați care au vizitat restaurantul Kilimandjaro din Middlesbrough. Iată ce s-a întâmplat!

Trei indivizi au fugit din restaurant fără să plătească.

După ce s-au bucurat de masă, s-au trezit într-o situație ciudată când li s-a spus că nu pot plăti cu cardul. Cei trei au pornit apoi în căutarea unui bancomat, dar tinerii, care nu erau din zonă, și-au dat seama curând că ultimul tren spre casă era pe cale să plece. Distrași, aceștia s-au îndreptat spre cea mai apropiată gară și ulterior au uitat de nota de plată pentru mâncare.

Din fericire pentru proprietarul Kilimandjaro, Apollo Apollinaire, nota lor de plată nu a fost prea scumpă, așa că a trebuit să scrie că a fost o greșeală din care va învăța.

Vorbind cu Gazette Live, Apollo a spus:

„De obicei, nu pleacă tot grupul la un bancomat. Tocmai ce le-am spus angajaților ca data viitoare să se asigure că unul dintre ei rămâne în local”, a spus proprietarul restaurantului,

„Acceptasem ideea că am pierdut banii. Cu toate acestea, exact când credeai că ți-ai pierdut orice încredere în umanitate, un plic a apărut la restaurant câteva zile mai târziu, conținând o scrisoare și 40 de lire sterline.”, a complet el.

Ce scria în bilet

În biletul lor spuneau:

„Am ieșit din Kilimandjaros pentru a porni în căutarea unui aparat A.T.M. În timpul căutării noastre, a fost evident că ultimul tren spre orașul nostru natal urma să plece în scurt timp. Acest lucru ne-a distras atenția de la găsirea unui aparat A.T.M. și ne-a determinat să alergăm la gară și să ajungem la tren.

În acest moment, fiind prea târziu, ne-am dat seama de ceea ce am făcut și am decis să scriem această scrisoare de scuze, cu 40 de lire sterline incluse în acest plic”.

În plus, și-au cerut scuze pentru că nu au putut să livreze scrisoarea și banii în persoană și s-au oferit cu amabilitate să ofere restaurantului o recenzie de cinci stele pe Trip Advisor.

De atunci, Apollo a distribuit scrisoarea pe pagina de Facebook a Kilimandjaro, pentru a arăta că mai există o mulțime de oameni decenți în lume, iar povestea a devenit extrem de virală. Adevărata tragedie a situației este că cei trei tineri nu au lăsat o adresă de retur pentru ca Apollo să îi contacteze înapoi.

Acum, acesta face apel la cei trei să ia legătura cu el pentru a le oferi o masă gratuită ca recompensă pentru onestitatea lor.

Sursa foto: Kilimandjaro Middlesbrough – Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: