Redactia.ro
Home » Știri » Trei mașini s-au izbit în timp ce un reporter filma o intersecție periculoasă: „Iată în fața noastră s-a petrecut acest accident”. Un sincron nemaivăzut VIDEO

Trei mașini s-au izbit în timp ce un reporter filma o intersecție periculoasă: „Iată în fața noastră s-a petrecut acest accident”. Un sincron nemaivăzut VIDEO

Un reporter aflat în timpul orelor de muncă, în Comuna Gâdinți din Neamţ, Iași filma, în direct, o intersecție explicând telespectatorilor cât este de periculoasă! Din păcate cuvintele acestuia s-au îndeplinit chiar în timpul filmării, moment în care trei mașini s-au ciocnit. Iată toate detaliile!

Accident cu trei mașini, surprins de un reporter în direct.”Iată, în fața noastră s-a petrecut”

Două mașini care circulau din sensuri opuse s-au izbit cu o a treia mașină care circula perpendicular, chiar în timp ce un reporter filma intersecția respectivă pentru a semnala telespectatorilor faptul că aceea intersecție este lipsită de semaforizare.

„Aceasta este una dintre cele mai periculoase intersecții din…(nr. Comuna Gâdinți din Neamţ)

Iată în fața noastră s-a petrecut acest accident”, explica reporterul, în direct, chiar în timpul coliziunii celor trei mașini.

Autorităţile au promis în nenumărate rânduri că vor implementa un sistem de semaforizare în intersecția respectivă , dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Comunicat

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 20.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția Drumului Național 15D cu Drumul Județean 207D, în Gâdinți.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Galați, conducea o autoplatformă, pe sectorul de drum anterior menționat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Poiana Teiului.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, din Petru Vodă, pasager în autoturism, rănirea conducătorului autoturismului și a altor două persoane de 24, respectiv 34 de ani, ambele din Galați, pasagere în autoplatformă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier”, a declarat  Ciofu Ramona – IPJ Neamţ, relatează Antena 3. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: