Redactia.ro
Home » Știri » Trei români au fost arestați în Paris pentru că păcăleau turiștii! Ce făceau cei doi bărbați și o femeie

Trei români au fost arestați în Paris pentru că păcăleau turiștii! Ce făceau cei doi bărbați și o femeie

Trei cetățeni români au fost arestat în Paris după ce au fost luați la ochi de poliția locală. Cei trei originari fin România ar fi încercat să păcălească mai mulți turiști din zona Turnului Eiffel cu jocul ”alba-neagra”. Iată cum acționau!

Este bine cunoscut, deja, faptul că zona Turnului Eiffel este preferata infractorilor. Odată cu reducerea restricțiilor și revenirea turiștilor, bineînțeles că au apărut și escrocii de ocazie. Poliția locală a desfășurat mai multe operațiuni de combatere a infracțiunilor. Numai bine că au început patrulele, că au și arestat doi bărbați și o femeie la Aulnay-sous-Bois și Drancy.

Conform celor mai recente informații, cei trei au fost arestați după mai multe luni în care au fost subiectul unei anchete.

Ancheta a fost lansată în octombrie 2021 de departamentul de combatere a imigraţiei ilegale al prefecturii Parisului. Autoritățile au identificat șase mese cu aproximativ 40 de indivizi, complici și falși jucători, dar şi supraveghetori, toţi din România.

Românii joacă ”Alba-neagra” la Paris. Trei au fost arestați pentru că păcăleau turiștii la jocul ilegal

Cei doi bărbați și o femeie din România au fost arestați și sunt suspectați că au înşelat mai mulți turişti cu jocul ”alba-neagra”. Aceștia ar fi comis escrocheriile în zona Champs de Mars de lângă Turnul Eiffel.

În urma perchezițiilor, autoritățile franceze au confiscat peste 16.000 de euro bani lichizi, trei vehicule de lux, valute străine și documente de transfer de bani, potrivit AFP.

„Biletul de intrare era 50 de euro şi fiecare masă putea să strângă până la 1.000 de euro pe oră.  Singurii care câştigau erau de fapt complici ai celui care manipula paharele, dându-se drept jucători şi incitându-i pe turişti să mizeze.

În ultimele săptămâni, poliţia pariziană a întreprins mai multe operaţiuni de combatere a escrocheriilor, precum şi a comerţului ambulant clandestin în acest sector, unde turiştii au revenit odată cu sfârşitul crizei sanitare generate de Covid-19”, menţionează AFP.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: